Atac mafiot, comandat de un consilier local din judeţul Timiş: “Are domnul vreo preferinţă? O mână ruptă sau o ureche tăiată?”

Emil Celău a plătit doi bătăuşi care să îl nenorocească pe rivalul său în dragoste. Este vorba despre fostul soţ al actualei sale iubite, potrivit România TV. Există înregistrări despre cum a pus totul la cale, iar alesul recunoaşte planul diabolic, spunând că a acţionat la nervi.

“Are domnul vreo preferinţă? O mână ruptă sau o ureche tăiată? Nu, dar…nişte coaste rupte, să nu-l mai văd un an de zile, pe drum”.

Aceasta este o parte din discuţia pe care consilierul local din Bethausen, Emil Cilău, o are cu un individ pe care l-a plătit ca să îl bată pe fostul soţ al concubinei sale. S-a ajuns în această situaţie, după ce alesul local PSD a început o relaţie cu soţia lui Ştefan, un consătean, care a aflat imediat totul.”Cu acest individ i-am surprins în Lugoj, ţinându-se de mână. Ea a şi băgat actele de divorţ. Eu însă am început să îi filmez, moment în care acest individ s-a năpustit asupra mea şi m-a lovit cu pumnii şi picioarele, până am căzut jos. M-am ridicat cum am putut. Eram plin de sânge”, a povestit Ştefan Beuca, fostul soţ al iubitei consilierului………..https://www.romaniatv.net/atac-mafiot-comandat-de-un-consilier-local-din-judetul-timis-are-domnul-vreo-preferinta-o-mana-rupta-sau-o-ureche-taiata_508438.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ