Atac terorist în Pakistan. Mai mulţi copii au decedat după ce o bombă a explodat într-o şcoală

Cel puțin șapte persoane au murit după o explozie în timpul unei ore la o școală religioasă din Pakistan, au spus polițiștii. Copii de diferite grupe de vârstă sunt printre morți, a declarat pentru BBC, un reporter.

Alte zeci de persoane au fost rănite în atacul care a avut loc în orașul Peshawar, din nord. Niciun grup terorist nu și-a revendicat încă responsabilitatea. O anchetă a fost lansată.

Cum s-a produs explozia din orașul Peshawar din Pakistan

Orașul Peshawar, aproape de granița afgană, a cunoscut unele dintre cele mai grave violențe din timpul insurgenței talibanilor din ultimii ani. În urmă cu șase ani, bărbații înarmați au luat cu asalt o școală militară din oraș, lăsând peste 150 de morți, inclusiv mulți copii.

Cu toate acestea, numărul atacurilor s-a redus foarte mult în ultimii ani. Explozia a avut loc la ora 08:30, ora locală (03:30 GMT), a declarat poliția pentru BBC. …https://www.bzi.ro/atac-terorist-in-pakistan-mai-multi-copii-au-decedat-dupa-ce-o-bomba-a-explodat-intr-o-scoala-4056271?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ