Ateliere online gratuite în vacanţa de primăvară, organizate de Şcoala de Gramatică

OCUPAȚIE… Copiii pot petrece vacanța de primăvară într-un mod unic și distractiv prin intermediul atelierelor organizate de Școala de Gramatică, chiar din confortul și siguranța casei.

TIMP LIBER… Şcoala de Gramatică a pregătit o serie de activităţi pentru copii, care să le ocupe timpul pe durata vacanţei de primăvară. Din cauza restricţiilor, copiii nu au prea multe variante de distracţie. Astfel, aceste cursuri online gratuite vin în ajutorul elevilor care își doresc să înveţe lucruri noi, prin jocuri, din confortul propriei case. Printre activităţi se numără atelierul de încondeiere a ouălor cu mesaje gramaticale, media și gândire critică, pentru elevii cu vârstele între 9 și 13 ani, dar și un atelier de retorică. Locurile vor fi ocupate în limita capacității aplicației Zoom.

Odată cu vacanţa de primăvară prelungită, a venit timpul ca elevii să caute activităţi care să le umple timpul liber și să le satisfacă atât nevoia de cunoaștere, cât și cea de recreere. Din siguranţa și confortul casei, aceștia pot lua parte la diverse ateliere creative care să le dezvolte gândirea critică, vocabularul, dar și imaginaţia. Școala de Gramatică propune o serie de cursuri gratuite, online, pentru toate vârstele. Printre activităţile pregătite se numără cursul de Media și gândire critică, prin joc și se adresează copiilor între 9 și 13 ani. Această activitate se va desfășura în fiecare marți, de la 12:30 la 13:30, pe Zoom, în datele de 06, 13, 20 și 27 aprilie. O altă activitate o reprezintă atelierul de retorică pentru adolescenți și pentru adulți, organizat de școala Românească din Haga, în data de 14 aprilie. De asemenea, va fi organizat și un club de lectură cu invitați surpriză și jocuri creative, pe 17 aprilie. În apropierea Sărbătorilor Pascale nu putea lipsi atelierul de Încondeiere a ouălor, Şcoala de Gramatică oferind activității o notă personală: mesajele gramaticale…pe ouă. La toate atelierele, locurile vor fi ocupate în limita capacității aplicației Zoom. Mai multe detalii pe site-ul https://scoaladegramatica.ro/

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ