28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Atentat terorist în Liverpool unde o mașină a explodat în fața unui spital! Trei bărbaţi au fost arestaţi

Trei bărbați au fost arestați în temeiul Legii privind terorismul, după ce un bărbat a fost ucis într-o explozie de mașină în fața Spitalului de femei din Liverpool. Un taxi care transportă un pasager s-a oprit chiar înainte de ora 11:00 – deoarece urma să înceapă două minute de reculegere națională pentru Duminica Comemorării – și a explodat.

Pasagerul a fost declarat decedat la fața locului și nu a fost încă identificat oficial. Șoferul a fost rănit și se află în stare stabilă la spital.

Atentat terorist în Liverpool unde o mașină a explodat în fața unui spital. Detectivii au arestat trei bărbaţi

După ce mașina a explodat în fața spitalului din Liverpool, detectivii de la Poliția Antiterorism North West au declarat că trei bărbați – în vârstă de 29, 26 și 21 de ani – au fost reținuți în zona Kensington a orașului.

Oamenii legii au afirmat faptul că sunt incă cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza exploziei. Poliţiştii lucrează cu serviciul secret MI5 pentru a lămuri întreaga situație. Ofițerii înarmați au efectuat raiduri asupra proprietăților de pe Rutland Avenue, lângă Sefton Park, și Boaler Street din Kensington.

Ofițerii specialiști rămân în fața unei case de pe Rutland Avenue, într-o operațiune care spune poliția că este legată de explozie. Negociatorii poliției sunt la fața locului, un echipaj de pompieri este în așteptare, iar un număr de locuitori au fost evacuați. Un cordon mare, păzit de ofițeri în uniformă, este la loc.

Prim-ministrul Boris Johnson a declarat pe Twitter : „Gândurile mele sunt la toți cei afectați de incidentul îngrozitor de astăzi de la Liverpool. …https://www.bzi.ro/atentat-terorist-in-liverpool-unde-o-masina-a-explodat-in-fata-unui-spital-trei-barbati-au-fost-arestati-foto-4310122?utm_source=website&utm_medium=breaking

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here