3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Atenție, șoferi: anvelopele ALLSEASON nu sunt de iarnă!

AVERTISMENT… RAR atenționează șoferii de autoturisme că  anvelopele all season, cele pentru toate anotimpurile, nu sunt anvelope de iarnă.

Odată cu apropierea sezonului rece, șoferii trebui să-și doteze mașinile cu anvelope care să aibă inscripţionate pe ele literele „M”, de la „mud” – nămol, în limba engleză şi „S”, de la „snow” – zăpadă, în limba engleză, conform celor de la RAR. În cazul în care șoferii nu se conformeză, poliția îi poate amenda  de la 1.300 de lei  până la 2.900 de lei, dar și 9 până la 20 de puncte de amendă. De asemenea, este posibilă și ridicarea certificatul de înmatriculare a maşinii, dacă sunt prinși încălcând legea.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Da… numai ca pe alea all season scrie M+S asa ca sunteti niste repetenti cu 4 clase ramasi la RAR de pe vremea lu raposatu. Decat sa mancati c*cat aiurea mai bine opriti toate deseurile si le verificati anvelopele ca sunt multi cu M+S din tomberonul europei, sunt terminate si scoapte ca nu se mai numesc de iarna ci de pista. Ca o anvelopa sa se numeasca de iarna trebuie sa aiba minim 4mm sclavilor. Nu mai vorbim de DOT ca deja tre sa desfiintati vanzarea de anvelope sh si e prea mult pentru un guvern corupt,mort de foame care de fapt vrea banii din amenzi si nu salvarea vietilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here