4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Atenție șoferi! Radare montate la intrarea în municipiul Vaslui

- Advertisement -

PREVENȚIE… Cele mai periculoase zone din municipiul Vaslui, din punct de vedere al traficului rutier, vor avea noi „polițiști”. Asta după ce municipalitatea a început să monteze radare fixe cu rol principal de a determina șoferii să respecte limita legală de viteză. Un astfel de dispozitiv a fost deja montat la intrarea în municipiul Vaslui dinspre Muntenii de Sus, zonă unde în ultimii ani s-au produs numeroase accidente, majoritatea din cauza vitezei excesive. Radarul înregistrează imaginile în așa fel încât șoferul aflat la volan poate vedea pe panou viteza cu care circulă încă de când se află cu câțiva metri înainte de a trece de stâlpul pe care este instalat aparatul. Dacă șoferul depășește limita legală, aparatul afișează mesajul “Reduceți”. Un astfel de radar a fost montat și la ieșirea din Vaslui spre Cișmeaua Moldovencei, acolo unde conducătorii auto au, de asemenea, tendința de a apăsa mai tare pedala de accelerație.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. Alo așa zisa PRESA LOCALA. Suntradare sau indicatoare de viteza. Vreau un răspuns din partea „marelui” ziarist. Oraș mic și „jurnaliști” de tot râsul. Mai urmează să vorbească bâlbâitul LILI TRIFU( îi recomand un logoped) și Urineea Petre ( îi recomand un casetofon cu banda😂)

 2. Cred ca asa se vor înmulți accidentele, cel puțin ieșirea spre Muntenii de sus. Cum așa? Pai simplu. Se știe că parcarea unde întoarce autobuzul e locul de întâlnire a talentelor. Acum vor veni și mai grăbiți, ca să poată vedea și cei din parcare cu ce viteza vine „avionul”. Ce înseamnă asta? Frânare brusca, mai puțină umezeală, vine și zăpadă…. Aviz celor cu platforma. Puteți deja pune o mașină în zonă.

 3. In zona Dedeman,soluția viabilă era un sens giratoriu! Tineți minte ce va spun! Acolo treaba nu e rezolvată!
  In Iași ,unde aceste radare de avertizare sunt de vreo 20 de ani introduse,majoritatea intrărilor in marile magazine se fac prin sensuri giratorii!
  Ați auzit autorități locale ????
  Nu știu de ce ,voi care spuneți că ascultați părerile cetațenilor,de fapt sinteți niște surzi !!!!

  • Si la Kaufland la fel trebuie facut…ar reduce chiar si poluarea….stai câteodată minute bune în intersecția asta…chiar sunt curioasă în cat timp o sa faca acolo un sens giratoriu care ar fluidiza traficul….

 4. Este bun si asa…astept ajutorul social sa ma duc sa beau niste alcool sa vad daca ma depistează…de la ce distanță eventual….si cu caruta cu cai….plina cu fier vechi…super tare viața adevarata….astept sa faca si autostrăzi peste 100 de ani ca sa testez caruta…cu porumb…tot furat din tarlaua fraierilor care muncesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.