spot_imgspot_img
5.8 C
Vaslui
20-apr.-2024

Atenție, vasluieni! Două sortimente de iaurt de la LIDL au fost retrase. Sunt contaminate cu bucăți de plastic

- Advertisement -
ATENȚIE… Iaurtul Pilos Iaurt natur de 1 kg, atât cel de 3.5% grăsime, cât și cel 1.5% grăsime au fost retrase de la comercializare, existând suspiciunea de contaminare cu corp străin – masa plastică de 0.2 – 0.5 mm.

IMPORTANT… Două sortimente de iaurt Pilos au fost restrase din supermarketurile Lidl. Potrivit inspectorilor Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Animalelor (ANSVSA), acestea ar fi contaminate cu plastic. Este vorba despre iaurtul Pilos Iaurt natur de 1 kg, atât cel de 3.5% grăsime, cât și cel 1.5% grăsime. Cele două sortimente au fost comercializate în 275 de supemarketuri, inclusiv în cele din Vaslui, Bârlad și Huși. “Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul: suspiciune de contaminare cu corp străin – masa plastică de 0.2 – 0.5 mm. Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată!”, se arată într-un comunicat al inspectorilor ANSVSA.

În urmă cu o săptămână, un alt produs a fost retras din supermarketuri. Este vorba despre “K-Classic Fistic prăjit”, fără sare 100g, comercializat în magazinele Kaufland. “În cadrul controalelor de rutină s-a identificat un conținut ridicat de Ocratoxina A. Deoarece în cazul consumului pe termen lung al produsului nu poate fi exclus un risc asupra sănătății, clienții sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu consume articolul cu datele de identificare menționate mai sus. Kaufland a reacționat imediat și a retras produsul de la vânzare. Clienții se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a returna acest produs și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH își cere scuze pentru această situație”, se arată într-un comunicat al inspectorilor ANSVSA.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. In fiecare saptamana apare cate o ” surpriza ” de la LIDL…..
  daca ar fi verificati mai amanuntit…. amenzile nu sunt publice, inchideri de magazine etc…. pauza…statul doarme…
  Auzi iti da banii pe produs….vinzi otrava la liber !!!!

 2. Vand otrăvuri și doar își cer scuze?
  Stat roman, stai degeaba, în loc sa sancționeze dur aceste abateri ale nemților!
  Dacă ai avea coloana vertebrala și nu doar funcționari care stau degeaba ai proceda ca Viktor Orban al Ungariei, căruia îi știe Occidentul de frica!
  Rușine stat roman!

 3. Ne omoară…si apoi își cere scuze…nu-ti vine sa crezi….sa ma fac în cutiile voastre….sunt numai bune sa te caci în ele intră un cacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.