10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

ATLETISM | Atleta de aur a Vasluiului, Mirela Lavric

- Advertisement -
REUȘITĂ… Mirela Lavric a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Memorialul “Ivo Merlo” din Italia. Vasluianca a terminat pe primul loc în proba de 800 metri.

CAMPIOANĂ… Sezon excelent pentru atleta Mirela Lavric. După medaliile obținute la Campionatele Balcanice și Campionatele Naționale de atletism, Mirela a urcat din nou pe podium, în Italia, la Memorialul “Ivo Merlo”, unde a cucerit medalia de aur în proba de 800 metri.

Un nou rezultat extraordinar pentru atleta Mirela Lavric (31 de ani). Sportiva legitimată la CSM Vaslui a câștigat medalia de aur în proba de 800 metri la Memorialul “Ivo Merlo” din Italia. “Mirela Lavric a impresionat la Memorialul “Ivo Merlo”, care s-a desfășurat în localitatea San Vendemiano, provincia Treviso, Italia. Atleta clubului nostru a fost cea mai bună în proba de 800 metri, cu un timp extraordinar de 2.02:41, cucerind trofeul reuniunii atletice internațioane și medalia de aur. Felicitări și succes în competițiile viitoare!”, au transmis oficialii CSM Vaslui. În acest an, Mirela Lavric a obținut două medalii la Campionatul Balcanic de atletism în sală, seniori, ce a avut loc în luna martie în Turcia. Sportiva pregătită de Viorica Pintilie și Elena Bogos a obținut medalia de argint cu ștafeta feminină a României 4×400 metri și medalia de bronz la 400 metri plat. La Campionatul Balcanic de atletism în aer liber, de la Craiova, de luna trecută, Mirela a cucerit alte două medalii, ambele de bronz, la 400 metri plat și la 4×400 metri cu ștafeta României. La finalul lunii iunie, tot la Craiova, atleta din comuna Pungești a devenit campioană națională la seniori – în aer liber, în proba de 400 de metri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Asta e femeie cum sunt io popa … uitati-va ce umeri lati , brate lungi si ce palme are 🙂
    99% din „fetele” din sportul feminin sunt homosexuali travestiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.