spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

ATLETISM | Vasluiul are o campioană națională la alergare montană

- Advertisement -
CALIFICARE… Magda Bosînceanu a devenit campioană națională la alergare montană. Sportiva de la CSM Vaslui a obținut și calificarea la Campionatul European de alergare montană.

CAMPIOANĂ… Magda Bosînceanu, de la CSM Vaslui, a reușit să obțină cea mai strălucitoare medalie la Campionatele Naționale de Alergare Montană de la Câmpulung Moldovenesc, în proba senioarele. În urma acestui rezultat, Magda s-a calificat la Campionatul European din acest an.

Atleții vasluieni au urcat pe podium la etapa finală a Campionatelor Naționale de Alergare Montană din acest an. Cea mai strălucitoare medalie a delegației LPS/CSM Vaslui a fost obținută de Magda Bosînceanu, în proba senioarelor, după ce a alergat cei 7 kilometri pe verticală în 36 de minute și 30 de secunde. Sportiva legitimată la CSM Vaslui, unde este pregătită de Viorica Pintlie și Elena Bogos, a devenit campioană națională și s-a calificat la Campionatul European de Alergare Montană din Franța. De asemenea, Magda Bosînceanu a făcut o cursă foarte bună și în proba de 14 km alergare montană, încheiată pe locul 4. Pe podium a urcat și echipa juniorilor 1 de la LPS/CSM Vaslui, la Under 20, echipă formată din Andrei Patrichi, Daniel Ciobanu, Daniel Andrei Harnagea și Adrian Eduard Darie. La individual, Andrei Patriche a terminat pe locul 4, iar Daniel Ciobanu pe 7, la U20. “Felicitări, Magda Bosînceanu! Noua campioană națională la alergare montantă, senioare! Medalie de aur și calificare la Campionatul European! Atleta noastră a alergat 7 km, cu timpul 36:30! Magda Bosînceanu este pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos! Mult succes!”, au anunțat oficialii CSM Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.