spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
26-mai-2024

„Attenzione, pickpocket!”. Italianca devenită vedetă pe internet a fost atacată de un hoț de buzunare român

- Advertisement -

Încercarea de a atenționa oamenii că pot să cadă pradă hoților de buzunare a transformat o italiancă în victimă. Activista, faimoasă pentru videoclipurile în care strigă „Attenzione ,borseggiatrici, Attenzione, picpocket!” (Atenție, hoț de buzunare!), a căzut victima unui hoț român. Femeia, care luptă de ani de zile cu fenomenul hoților de buzunare din oraș, a încercat să semnaleze doi infractori români. Unul dintre aceștia s-a întors și a agresat-o, însă a fost repede identificat de carabinieri. Originară din Veneția, italianca este celebră nu numai în oraș, ci și pe rețelele sociale, unde are peste 500 de mii de urmăritori.

Adela Mohanu, corespondent Digi24 în Italia: În imagini se vede cum femeia urmărește doi români, un bărbat și o femeie, moment în care bărbatul s-a întors la ea și a început să o împingă și să o agreseze. Românul a fost oprit de oamenii din jur, iar victima a mers imediat la carabinieri. Carabienii l-au identificat pe agresor ca fiind un român de 46 de ani. Acesta a fost reținut pentru agresiune și, de asemenea, este certat pentru furturi. Italianca face acest lucru de foarte mult timp, ba chiar a înființat și o asociație. Nu este prima oară când se întâmplă să fie agresată de cei pe care încearcă să îi oprească.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/attenzione-pickpocket-italianca-devenita-vedeta-pe-internet-a-fost-atacata-de-un-hot-de-buzunare-roman-2752927

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.