19.9 C
Vaslui
26-iun.-2022

Au distrus un autoturism și s-au ales cu dosar penal și control judiciar!

AGRESIVI… Cei doi bărbați ar fi lovit cu obiecte contondente un autoturism al unui bărbat de 20 de ani, prejudiciul cauzat fiind estimat la 1.000 lei.

SĂLBATICI… Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reţinut doi bărbați, domiciliați în comuna vasluiană Zorleni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi bărbați ar fi lovit cu obiecte contondente un autoturism, proprietatea unui bărbat în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, care se afla parcat în fața unui spațiu de alimentație publică.

„Polițiștii au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 54, respectiv 48 de ani, ambii din localitatea Popeni, comuna Zorleni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 4 aprilie 2022, ora 21:15, cei doi bărbați ar fi lovit cu obiecte contondente un autoturism, proprietatea unui bărbat în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, care se afla parcat în fața unui spațiu de alimentație publică.  Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 1.000 lei.  În data de 6 aprilie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei doi bărbați cercetați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 7 aprilie 2022, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.   Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor doi bărbați.”, a precizat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. Cei doi au primit de la procurorul de caz măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here