spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Au facut un copil fericit!

- Advertisement -

Au vazut cazul Andreei în Vremea Noua si au decis sa o ajute

SOLIDARITATE Mai existã oameni buni, gata sã facã o faptã frumoasã în schimbul cãreia, sã se multumeascã doar cu un zâmbet de copil fericit! S-a convins de acest lucru Andreea, fetita de clasa a III-a, care se pregãtea, în urmã cu douã sãptãmâni, sã înceapã scoala cu…ghiozdanul gol. În acest context, reprezentantii Fundatiei „Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României” au venit la Husi pentru a-i face micutei o surprizã cu totul deosebitã! Citind Vremea Nouã si aflând necazul fetitei, acestia au fãcut totul pentru ca Andreea sã meargã fericitã la scoalã cu tot ce îi trebuie unui elev silitor.

SURPRIZÃ Povestea fetitei de nota 10, care, în ciuda conditiilor grele de acasã, viseazã sã se facã într-o zi „doctor de copii”, i-a impresionat pe cititori. Nu putini au fost cei care i-au fãcut mici daruri, dupã ce au aflat despre cazul ei. În urmã cu douã zile însã, Andreea a avut parte de încã o surprizã neasteptatã: tocmai de la Bucuresti, reprezentanti ai Fundatiei „Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României” au venit la Husi, pentru a o cunoaste personal si pentru a-i aduce o multime de rechizite, jucãrii, o uniformã nouã, dulciuri si, ceea ce-si dorea ea în tainã, o pereche de role!

Bucurestenii i-au umplut casa cu daruri!

MULTUMIRE Darurile, care au umplut cãsuta dãrãpãnatã în care stã împreunã cu pãrintii, Andreea le-a împãrtit cu surioara mai micã, Maria. La vederea oaspetilor încãrcati cu tot felul de cadouri, fetita abia dacã a mai putut sã vorbeascã de emotie, însã, dupã ce reprezentantii Fundatiei i-au întins mâna cu prietenie, micuta le-a multumit cum a stiut mai frumos. Le-a mãrturisit cã în acea zi, la scoalã, a luat nu mai putin de patru de „foarte bine”, iar faptul cã pânã în searã, atâtia oameni buni i-au trecut pragul cu daruri, ar putea fi o rãsplatã trimisã de îngerasul ei pãzitor, pentru efortul de a învãta, zi de zi, atât de bine.

Mama Andreei despre reprezentantele Fundatiei: „au stiut sã ne facã sã ne simtim ca niste prieteni pentru ele”!

RECUNOSTINTÃ Cu ochii în lacrimi, mama Andreei le-a multumit celor de la Fundatia „Dan Voiculescu”. „Nici nu îmi vine sã cred cã oameni strãini, au venit de atât de departe ca sã îi aducã Andreei si Mariei lucruri atât de frumoase. Nu mai am cuvinte sã le multumesc. I-au adus tot ce îi trebuie pe o perioadã bunã de timp, însã cel mai mult mi-a plãcut modul în care cele douã fete de la Fundatie au vorbit si au stiut sã ne facã sã ne simtim ca niste prieteni pentru ele. Le multumesc din toatã inima si tot ce fac bine sã li se întoarcã înmiit”, a spus Aurora, mama celor douã fetite.

„Iconitele iar m-au ajutat”

„Iconitele iar m-au ajutat, vedeti?! Iar m-am rugat. Eu, odatã, mai demult, le-am cerut o pereche de role, dar nu mã asteptam sã îmi dea. Le multumesc mult de tot. Mâine la scoalã eu cred cã o sã am cele mai frumoase creioane, coperti si ghiozdan. Mã voi îmbrãca în uniforma nouã si toti copii vor vedea cât de bine îmi stã, a spus Andreea, în culmea fericirii.

„Ne-au promis cã vor învãta bine în continuare si cã vom tine legãtura”

„Avem asemenea cazuri în toatã tara si ne bucurãm când ajungem la toti. Am citit articolul pe site-ul www.vrn.ro despre Andreea si am fost impresionati. În realitate, am descoperit cã fetitele sunt la fel de minunate, poate si mai mult decât atât. Ne-au promis cã vor învãta bine în continuare si cã vom tine legãtura. Suntem si noi fericiti, dacã am reusit sã aducem putinã bucurie în aceastã familie”, au precizat reprezentantii Fundatiei „Dan Voiculescu petnru dezvoltarea României”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.