3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Au furat materiale de constructii de la o casã, de 4.000 de lei, dar sunt cercetati în libertate!

- Advertisement -

INCREDIBIL! Politistii Sectiei 5 Politie Ruralã Murgeni, din cadrul Politiei Orasului Murgeni, au retinut doi tineri, în vârstã de 22, respectiv 17 ani, din comuna Epureni, bãnuiti de sãvârsirea unei infractiuni de furt calificat. Cei doi au furat, „pas cu pas” materiale de constructii din casa unei femei de 32 de ani. Au fost prinsi si retinuiti 24 de ore, iar dupã audierea la Parchetul Bârlad, au primit … liber spre casã, nefiind dispusã nicio mãsurã asupra lor, desi paguba se ridicã la 4.000 de lei!

Politistii Sectiei 5 Politie Ruralã Murgeni au documentat si probat activitatea infractionalã a doi bãrbati, unul de 22 de ani si un minor de 17 ani, bãnuiti de comiterea unei infractiuni de furt calificat, la data de 12 ianuarie a.c. în localitatea Bârlãlesti, comuna Epureni. În urma cercetãrilor efectuate, politistii din Murgeni au stabilit faptul cã, în data de 12 ianuarie a.c., în intervalul orar 17.00 – 18.00, persoanele bãnuite de comiterea infractiunilor ar fi pãtruns, prin efractie, fãrã drept, într-o gospodãrie detinutã de o persoana vãtãmatã, femeie de 32 de ani, din municipiul Onesti, judetul Bacãu. De acolo ar fi sustras materiale de constructii, pe care, ulterior, le-ar fi comercializat. Prejudiciul cauzat în urma comiterii infractiunii a fost estimat la 4.000 de lei.

„Pe 25 ianuarie a.c., ca urmare a administrãrii probatoriului, fatã de persoanele cercetate a fost luatã mãsura retinerii, pe o perioadã de 24 de ore. Ieri, 26 ianuarie a.c., acestia au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru dispunerea unor mãsuri preventive”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a celor douã persoane cercetate în libertate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Când te faci procuror doar pentru salariu, toți hotii, violatorii și batausii sunt in liberatate ! Parchetul de pe lângă Judecătoria Barlad este renumit pentru cloaca de “avocați” cu iz de procuror care lasă liberi toți infractorii! Acolo e mafie nu justiție ! Dacă in locul păgubiților ar fi bunicii domnilor procurori, copii domniilor sale sau chiar dânșii, altfel ar sta lucrurile , dar așa, cât le este domniilor lor bine, bieții cetățeni sa îndure ca doar pe banii statului putem sa ne batem și joc de bieții oameni, de ce sa ii ajutam ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.