spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Au furat si au bãtut victima! Au fost arestati preventiv!

- Advertisement -
PRINSI Doi indivizi fãrã minte si educatie din Pogonesti, au ajuns la închisoare pentru 300 de lei si o bãtaie datã pãgubitului!

TÂLHARII DIN POGONESTI Politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad, din cadrul Politiei Municipiului Bârlad, au retinut doi tineri, în vârstã de 24, respectiv 18 ani, din comuna Pogonesti, judetul Vaslui, bãnuiti de sãvârsirea unei infractiuni de tâlhãrie. Dusi la Parchetul Bârlad, au fost prezentati pe 26 august la judecãtorul de drepturi si libertãti cu propunerea de arestare preventivã pentru 30 de zile. Judecãtorul bârlãdean a admis solicitarea procurorului, asa cã cei doi tâlhari sunt acum în arestul IPJ si au contestat decizia judecãtorului la Tribunalul Vaslui.

Politistii au documentat si au probat activitatea infractionalã a celor doi tineri, Alexandru Ionut Stefan (24) si Alexandru Narcis Marian (18) din Pogonesti, bãnuiti de comiterea unei infractiuni de tâlhãrie, la data de 21 august a.c., în localitatea/comuna Pogonesti. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, la data de 21 august a.c., la ora 20.00, în zona unui local de alimentatie publicã, pe fondul unei stãri conflictuale anterioare, persoana vãtãmatã,un bãrbat de 34 de ani, din aceeasi localitate Pogonesti, ar fi fost agresat de cãtre tinerii cercetati, împrejurãri în care acestia, prin folosirea violentei si a amenintãrilor, l-au deposedat de 300 de lei.

„La data de 25 august a.c., ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad au luat fatã de tinerii cercetati mãsura retinerii, pe o perioadã de 24 de ore. Ulterior, acestia au fost prezentati Judecãtoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, care a dispus mãsura arestului preventiv, pe o perioadã 30 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a tinerilor, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de tâlhãrie”,a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.