Au început consultările de la Cotroceni. Iohannis, către delegaţia PSD: Vreau să ştiu opinia voastră pentru formarea unei majorităţi şi a unui guvern

Consultările de la Palatul Cotroceni încep de la ora 11.00, când e primită delegaţia PSD, şi se vor termina în jurul orei 16.30, după ce merg la discuţii şi cei din Grupul minorităţilor. Cel puţin trei variante de premier vor fi propusede formaţiuni pentru funcţia de premier.

UPDATE Au început consultările de la Palatul Cotroceni.  „Bine aţi venit! Tema discuţiei de astăzi e evidentă. Doresc să ştiu opinia dvs despre formarea unei majorităţi. O variantă. Vreau să ştiu varianta pentru formarea unui guver”.. *** Primul partid care intră la consultări este PSD, la ora 11.00, formaţiune care îl propune ca premier pe medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS:  Al doilea partid care va merge să se vadă cu Klaus Iohannis este PNL, de la ora 12.00. Liberalii îl propun ca premier pe Florin Cîţu.  Alianţa USR-PLUS va fi primită de preşedinte de la ora 13.00, propunerea acesteia fiind Dacian Cioloş.  De la ora 14.00 va fi primită delegaţia AUR, care ar putea să îl propună ca premier pe Călin Georgescu.  UDMR va merge la consultări de la ora 15.00, însă fără a avea o variantă de premier, iar de la ora 16.00 e programat Grupul minorităţilor naţionale.

Citeste mai mult: adev.ro/qlbic3
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ