19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Au încercat să treacă frontiera din Albita cu remorci neînmatriculate!

Șoferi inconștienți!… Doi bărbați cu cetățenie română și R. Moldova au fost depistați tractând remorci ce nu aveau drept de circulație pe drumurile publice din România.

PRINȘI… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința a doi bărbați cu cetățenie română și R. Moldova, care au fost depistați tractând remorci ce nu aveau drept de circulație pe drumurile publice din România.

Pe 25 martie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, doi bărbați cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, respectiv, 34 de ani, care conduceau ansambluri de vehicule, ambele formate din autocamion și remorcă, iar remorcile aveau aplicate numere de înmatriculare specifice Marii Britanii. Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a remorcilor în cauză, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acestea nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculate pentru a putea circula pe drumurile publice din România.

„Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here