spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Au intrat cu mitralierele și au început să tragă: exercițiu „spontan” la o școală din Rusia. „Dacă sărea copilul de la etaj?”

- Advertisement -

Elevii de la o șoală publică din Gelendzhik, Rusia, au fost terorizați la propriu miercuri de ofițerii Gărzii Naționale care au intrat cu mitralierele în instituția de învățământ și au tras mai multe focuri de armă în tavan, simulând un exercițiu de luare de ostatici, relatează publicația independentă Meduza.

Au intrat oameni cu mitraliere, au început să tragă, copiii s-au speriat, au plâns, profesorii au fost în stare de șoc! Ce se întâmpla dacă cineva sărea de la etajul doi sau avea o criză de epilepsie? Cine era responsabil pentru asta? <…> Știu sigur că unul dintre părinți a mers să scrie o declarație la parchet. Plănuiesc să scriu și eu mâine Comisiei de anchetă”, a scris Zinaida Yakovidi, (mama unui elev) într-o comentariu lăsat pe pagina de Telegram al primarului din Gelendzhik, Alexei Bogodistov, scrie publicația rusească 93.ru.

Zinaida a adăugat că doar conducerea școlii a fost avertizată despre un eveniment în care elevii trebuiau evacuați,nu și despre „sechestrarea” lor. Ea a adăugat că nu este împotriva exercițiilor în rândul elevilor, dar aceștia ar trebui să fie informați în prealabil și învățați cum să reacționeze…https://adevarul.ro/stiri-externe/rusia/au-intrat-cu-mitralierele-si-au-inceput-sa-traga-2214470.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.