Au petrecut la un hotel de lux, după care au plecat pe furiș și au lăsat o pagubă de 12.000 de lei

Au venit, s-au cazat în apartamente de lux, au chefuit și au plecat fără să plătească. Un grup de turiști din Maramureș au lăsat o pagubă consistentă unui hotel de 4 stele din Băile Felix. Camerele de supraveghere i-au surprins pe turiști în momentul în care plecau pe furiș din hotel, pentru a scăpa de nota de plată de 12 mii de lei. Poliția a deschis o anchetă în acest caz și a pornit pe urma petrecăreților. 

Totul a început când cele patru familii din Maramureș s-au cazat pentru două zile în hotelul de patru stele din Băile Felix. Seara au dat o petrecere, pentru că era ziua unuia dintre ei, eveniment care s-a încheiat la 6:00 dimineața, la piscina hotelului.

„În cursul zilei de sâmbătă au petrecut și au făcut comenzi la restaurant și la bar într-o sumă consistentă. În mod normal, trebuia să plece duminică la prânz, când au venit la recepție și au cerut prelungirea camerelor până a doua zi, pe motiv că sunt mahmuri și nu pot să plece, ceea ce era adevărat”, a povestit Dumitru Fechete, directorul complexului hotelier.

Unul dintre turiști a cerut să i se facă o factură pe firmă, pe care a promis că o va plăti a doua zi cu ordin de plată. Duminică seara însă, după ora 22:00, toate cele patru familii au părăsit hotelul, pe ușa de serviciu. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/au-petrecut-la-un-hotel-de-lux-dupa-care-au-plecat-pe-furis-si-au-lasat-o-paguba-de-12-000-de-lei-1386022
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ