26 C
Vaslui
16-aug.-2022

AU STABILIT LOTUL

- Advertisement -
JUCĂTORI… Adrian Kerezsy și staff-ul său au definitivat în mare parte lotul cu care va aborda primul sezon în Liga 3. “Alb-vișinii” se vor baza pe un lot de 24 de jucători.

S-A DECIS… Cu trei săptămâni înaintea startului ediției 2022-2023 a Ligii 3, Rapid Brodoc și-a conturat în mare parte lotul. “Alb-vișinii” s-au despărțit în această vară de mai mulți jucători, iar în locul au venit jucători cu experiență la nivelul Ligii 3, în mare parte de la Hușana Huși.

Rapid Brodoc și-a stabilit lotul de 24 de jucători cu care va aborda primul sezon al Ligii 3. Pe lista antrenorului Adrian Kerezsy se află nu mai puțin 7 jucători aduși de la ACS Hușana Huși. Este vorba despre Călin Ciobanu, Cătălin Solomon, Alex Dumitru, Valentin Chișcă, Bogdan Țenu, Robert Ciobanu și Cosmin Rotaru. Gruparea “alb-vișinie” i-a inclus în lot și pe juniorii Ionuț Grigoriu, Mario Baban, Octav Budeanu și Cosmin Rădeanu, jucători care provin de la Politehnica Iași U19. Au mai fost aduși portarul Ciprian Bargan (Victoria Lețcani), Alex Berezeanu, Cristi Solomon (ambii de la Viitorul Vetrișoaia), Bogdan Panait și Florin Burghele (ambii de la Sporting Juniorul Vaslui). Au rămas în lot și 8 jucători care au evoluat pentru Rapid Brodoc și în Liga 4: Eduard Ponea, Cristi Miron, Bogdan Iacob, Ștefan Mihăilă, Vlad Sârbu, Andrei Papuc, Denis Iftimie șI Ovidiu Olaru. În ceea ce privește programul de pregătire, “alb-vișinii” vor mai susține cinci amicale până la începerea campionatului. Astăzi, la Vaslui, de la ora 18:30, Rapidul va înfrunta Stejarul Dobrovăț (Liga 4 Iași), urmând ca vineri să întâlnească pe CSM Vaslui, de la ora 18:00. Pe 10 august, Brodocul va juca cu Știința Miroslava, iar pe 13 august se va duela cu CSM Bacău. În ultimul amical, rapidiștii vor întâlni, cel mai probabil, pe Dinamo Bacău.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.