spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Audiat în dosarul lui „Maru”, Vlad Pascu a înșirat toți dealerii, inclusiv unul care lucrează la Floreasca și e poreclit „doctorul”

- Advertisement -

Vlad Pascu l-a turnat pe fostul său dealer, Tudor Duma, cunoscut sub numele de „Maru”. Pascu a fost adus, joi, la Tribunalul București, unde a înșirat întreg lanțul de dealeri din rețea, el menționând inclusiv un farmacist de la Spitalul Floreasca, poreclit „doctorul”.

Vlad Pascu, cel care a condus beat și drogat și a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai, a fost audiat în dosarul lui Maru. El a făcut declarații importante în dosar și a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Tudor Duma, cum organizau petrecerile unde se consumau droguri. Pascu a afirmat că Maru era consumator de la vârsta de 15 ani și că la început cumpăra doar pentru el, dar apoi a început să și vîndă droguri. El a povestit că, într-o zi din aprilie 2023, a „prizat” la el acasă 10 grame de metamfetamină, droguri aduse de Tudor Duma, împreună cu o fată şi un alt prieten. În plus, Vlad Pascu a declarat că, în aceeaşi zi, a venit acasă la el un dealer, care i-a vândut 40 de pastile de oxicodonă, însă era vorba de o tranzacţie programată dinainte. O parte din acele pastile de oxicodonă le-a consumat împreună cu prietenii lui.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/audiat-in-dosarul-lui-maru-vlad-pascu-a-insirat-toti-dealerii-inclusiv-unul-care-lucreaza-la-floreasca-si-e-poreclit-doctorul-2817183

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.