spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

AUDIO | Fiul lui Dan Marian, amendat din nou de Poliție. Vicepreședintele CJ Vaslui, atac suburban la adresa redactorilor VRN: “Te-am sunat să te iau anticipat la p**ă!”

- Advertisement -
REACȚIE… Vicepreședintele Consiliului Județean, Dan Marian, a folosit un limbaj suburban la adresa reporterului care și-a permis să-l sune pe fiul său și să-i ceară un punct de vedere referitor la sancțiunea primită în urmă cu câteva zile.

ARAMA PE FAȚĂ… Reacție violentă a vicepreședintelui Consiliului Județean Vaslui, Dan Marian, la adresa redactorilor ziarului Vremea Nouă. Acesta a folosit un limbaj suburban la adresa reporterului care și-a permis să-l sune pe fiul său și să-i ceară un punct de vedere referitor la sancțiunea primită în urmă cu câteva zile. Este vorba despre o amendă în valoare de 20.000 de lei, pe care Călin Marian a încasat-o, sâmbătă seara, în urma unui control efectuat de Poliția Economică la clubul unde acesta își desfășoară activitatea. Reporterii Vremea Nouă l-au contactat telefonic pe Marian junior, iar discuția s-a desfășurat pe un ton mai mult decât civilizat. “Ca de obicei, nu știu cum mi se întâmplă, s-a făcut o nedreptate, culmea, bazată pe necunoașterea legii de către organul de control, prin faptul că mi-a confiscat o sumă de bani care era în casa de marcat. Voi contesta în instanță amenda”, ne-a declarat Călin Marian. Pe Dan Marian l-a deranjat însă acest demers jurnalistic, astfel că a lansat mai multe atacuri suburbane la adresa redactorilor VRN. Limbajul este de neconceput pentru un ales local, care ocupă o funcție foarte importantă în Consiliul Județean și care obligă la o conduită pe măsură, chiar și în pauzele de masă sau în timpul liber. “Sac de c**at”, “te-am sunat să te iau anticipat la p**ă”, “ce te f**e grija de fiul meu”, “șantajiști ordinari”, au fost doar câteva dintre expresiile licențioase folosite de vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui la adresa jurnaliștilor Vremea Nouă. Ba, mai mult, acesta a încercat o diversiune, încercând să explice că fiul lui nu este vinovat, ci este victima a unui abuz, atenție, săvârșit la comanda lui Lucian Timofticiuc, patronul Vremea Nouă. Printre numeroasele jigniri, Dan Marian ne-a avertizat că dacă în articolul pe care îl vom publica vom face legătura între el și agentul economic amendat (n.r. fiul său), ne va da în judecată: “Eu te-am avertizat atâta: dacă legi numele meu de numele lui Călin, te dau în judecată, bă băiatule!”.


convorbire completă

Un control efectuat de Poliția Economică Vaslui, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a încheiat cu o amendă usturătoare pentru Călin Marian, fiul vicepreședintelui CJ Vaslui, Dan Marian. În calitate de organizator al unui eveniment în clubul Empire din Huși, acesta ar fi săvârșit o abatere de la OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Mai exact, la sosirea polițiștilor în club, juniorul familiei Marian avea o diferență de 2100 de lei în casa de marcat, bani pe care oamenii legii i-au confiscat. În plus, pentru contravenția constatată, agentul economic a fost amendat cu 20.000 de lei, conform legislației în vigoare. Într-un comunicat remis ieri presei vasluiene, reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a precizat că acest control a fost unul tematic, care s-a desfășurat pe raza întregului județ, în total fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale. “Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au derulat acțiuni, pe raza județului Vaslui, ce au avut drept scop combaterea spălării banilor și a evaziunii fiscale, precum și a altor evenimente negative ce pot afecta siguranța cetățeanului. Cu ocazia activităților desfășurate, au fost verificați peste 35 de agenți economici și au fost constatate 9 (nouă) infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. În urma activităților derulate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 36.500 de lei. Dintre acestea, 10 au fost aplicate pentru abateri prevăzute și sancționate de O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, 4 sancțiuni pentru abateri prevăzute și sancționate de Legii 349/2002 privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun și 3 sancțiuni pentru abateri prevăzute și sancționate de Legea 103/1992 privind dreptul exclusiv al cultelor religioase pentru producerea obiectelor de cult. Mai mult, au fost confiscați peste 3.350 lei, precum și bunuri în valoare de peste 295.000 de lei”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Călin Marian: “Voi contesta în instanță măsurile luate de organele de control”

Contactat telefonic de redactorii ziarului Vremea Nouă, Călin Marian, agentul economic care a fost amendat de polițiști la clubul Empire, ne-a declarat că va contesta amenda în instanță. “În fiecare weekend organizez astfel de activități comerciale, autorizate și legale. A fost un control la club, însă eu voi contesta în instanță măsurile luate. Ca de obicei, nu știu cum mi se întâmplă, s-a făcut o nedreptate, culmea, bazată pe necunoașterea legii de către organul de control, prin faptul că mi-a confiscat o sumă de bani care era în casa de marcat. Această sumă era aferentă bonurilor fiscale emise până la ora 00:00, oră la care, conform legii, se scoate registrul Z. Acesta reprezintă volumul încasărilor pentru ziua respectivă. Organul de control a scos registrul X, nu Z, al vânzărilor efectuate în intervalul 00:00-00:45, considerând că banii care erau în casa de marcat înainte de ora 00:00 sunt bani nejustificați, însă aceștia sunt bani total justificați prin Z-ul pe care l-am scos la ora 00:00. Sub pretextul că banii nu erau justificați, i-au confiscat, în plus mi-au dat și amendă. Nu știu dacă astfel de greșeli se fac doar în cazul meu, însă așa s-a nimerit de fiecare dată când au fost în control și eu am fost cel care administram acel eveniment, tot timpul s-a încălcat legea. Aceste controale nu mă descurajează, ba din contra, mă motivează și mai tare”, ne-a declarat Călin Marian.

Nu ar fi prima dată când fiul lui Dan Marian contestă amenzile în instanță

Nu este prima dată când organele de control ale statului găsesc nereguli la firma administrată de Călin Marian. În anul 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă a efectuat un control la restaurantul din Huși al familiei Marian, unde au găsit mai multe persoane muncind fără forme legale. În urma celor constatate, firma MarKal – G Food, administrată de Călin Marian, a fost amendată cu 100.000 de lei. Fiul lui Dan Marian a contestat amenda în instanță, câștigând procesul la Judecătoria Huși, care a schimbat sancțiunea contravențională cu avertisment, punând în vedere administratorului firmei respective să nu mai “săvârșească astfel de fapte”. Inspectoratul Teritorial de Muncă a făcut apel, iar Tribunalul Vaslui a decis, definitiv, pe 27 octombrie 2021, să păstreze sancțiunea amenzii contravenționale în sumă de 60.000 de lei aplicată firmei administrate de Călin Marian. În anul 2021, în timp ce se judeca cu ITM Vaslui, fiul lui Dan Marian a organizat o petrecere în comuna Pădureni, unde a fost din nou vizitat de organele de control ale statului. Și de această dată au fost găsite persoane lucrând fără forme legale, ITM aplicând o amendă de 140.000 de lei, câte 20.000 de lei pentru fiecare angajat “la negru”. Și în acest caz, Călin Marian a contestat amenda, procesul desfășurându-se, în prezent, la Judecătoria Huși.

Ieșire suburbană a lui Dan Marian, vicepreședintele CJ Vaslui: “pe tine te f**e grija de copilul meu?”

La aproximativ cinci minute după discuția cu Călin Marian, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui l-a contactat telefonic pe reporterul care și-a permis să-i ceară un punct de vedere fiului său. Acesta a folosit un limbaj suburban și l-a acuzat pe ziarist că va fi acționat în judecată dacă va scrie în articol că agentul economic din Huși amendat este copilul lui. “O să plătești din buzunarul tău pentru că ai executat ordinele sacului de c**at”, i-a spus Dan Marian jurnalistului de la Vremea Nouă. “Umflatu’ ăla, dacă nu are orgasm sexual”, “pe tine te f**e grija de copilul meu?”, “șantajiști ordinari”, “te iau anticipat la p**ă”, “băi, ești prost”, “sac de c**at”, sunt doar câteva dintre expresiile folosite de vicepreședintele CJ Vaslui. Printre jigniri și calomnii, acesta a încercat să-l disculpe pe fiul lui de orice vină. “Se presupune că a încălcat legea, nu a încălcat legea.(…) De asta ai dreptul să contești, prietene… Iar dacă nu contești, înseamnă că ești vinovat. În momentul în care contești, cum poți să spui că ești vinovat până nu decide instanța, mă prietene? Tu nu poți să scrii în ziar că este vinovat”, a mai spus Dan Marian. Totodată, acesta a adus o serie de acuzații la adresa autorităților statului, despre care spune că au comis un abuz. “I-a confiscat banii fără să facă proces verbal, împotriva milițianului o să se facă plângere, împotriva tuturor celor care au abuzat de funcția lor de organ de control, au dat amenzi cu încălcarea legii, vor răspunde la rândul lor”. Deși discuția dintre redactor și Călin Marian a fost una civilizată, cu răspunsuri de bun simț, Dan Marian a acuzat ziarul Vremea Nouă că pune presiune pe fiul lui. “Telefonul meu a fost o reacție la emoțiile și la afectarea psihică pe care i-ai făcut-o copilului meu, bă băiatule”, a mai spus vicele CJ. Fiind acuzați că i-am șantajat băiatul, ne simțim obligați să precizăm că această faptă nu există și îi transmitem lui Dan Marian să facă publice toate dovezile pe care le deține în acest sens. Vremea Nouă consideră că acest subiect este de interes, atât timp cât un reprezentant al statului sau o rudă apropiată acestuia este sancționată de organele de control. În 2021, site-ul de știri G4Media scria că fiul lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a fost sancționat cu 1.000 de lei pentru că a organizat o petrecere într-un club din Mamaia, fără a respecta restricțiile impuse de pandemie. În 2017, presa din Vâlcea deschidea edițiile cu amenda pe care fiul deputatului Vasile Cocoș a primit-o pentru abateri la regimul rutier. În 2013, site-urile Mediafax, Libertatea și Gândul scriau despre condamnarea lui Alexandru Uioreanu, fiul fostului președinte al CJ Cluj. În discuția de ieri cu redactorii Vremea Nouă, Dan Marian a subliniat, în repetate rânduri, că nu a sunat în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, ci de părinte. Calitatea de consilier județean, implicit de vicepreședinte, nu încetează însă atunci când acesta este părinte, ci doar în anumite condiții ale legii. Atât Codul Administrativ, cât și Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Județean Vaslui îi obligă pe aleșii locali, deci și pe Dan Marian, să „se supună regulilor de curtoazie și disciplină și să nu folosească în cuvântul lor sau în relațiile cu cetățenii expresii injurioase, ofensatoare ori calomnioase”.

Atenție, limbaj licențios!  

DIALOG FIERBINTE… Ziarul Vremea Nouă a decis să publice în ziar, din lipsă de spațiu, doar o parte din dialogul dintre reporter și vicepreședintele Dan Marian (cel coerent), întrucât considerăm că e important ca cetățenii să vadă cum se raportează vicepreședintele Consiliului Județean atât în relație cu IPJ Vaslui și celelalte organe de control, dar și cu o parte a presei locale. De menționat, că acesta folosește în discuția cu reporterul Vremea Nouă expresii jignitoare, de genul („sac de c**at”, „prostule”sau „ce te f**te grija”), de peste 100 de ori. Întreaga conversație o puteți asculta pe site-ul www.vrn.ro.

Dan Marian: Pe tine de f**e grija de copilul meu? Uăi, tu ai copii?

Reporter: Nu.

Dan Marian: Nu ai copii, nu?

Reporter: Am să vă rog să vorbiți frumos.

Dan Marian: Uăi, nu că mă rogi să vorbesc frumos, uăi. Cu nesîmțîții nu am cum să vorbesc frumos. Tu, când ai să ai copchii, atunci ai să poți să stai de vorbă cu mine pe subiectul ăsta…

Reporter: Domnule vicepreședinte…

Dan Marian: Lasă-mă, uăi, cu <domnu’ vicepreședinte>. Eu nu te-am sunat în calitate de vicepreședinte acum. Eu te-am sunat în calitate de părinte, în momentul ăsta, chiar dacă copilul este major. Spune-i lu’ umflatu’ ăla că dacă are orgasme de astea… că a ajuns el să comande Poliția Română. Timofticiuc, da. Uăi, să-i spui lu’ umflatu’ ăla că dacă nu are orgasm sexual și are numai orgasme de astea… dă el comenzi la Poliția Română…

Reporter: Da’ de unde știți dumneavoastră că dă el comenzi?

Dan Marian: De unde știu eu că dă comenzi? Păi știu că dă comenzi, că am să dau și eu filmările pe care le am… El să-și vadă de unde ia bani, că ia bani… Umflatu’, să se facă de 200 kg. Deci, pe tine te f**e grija de copilul meu…

Reporter: De ce nu-l sunați pe el, să vorbiți cu el?

Dan Marian: Uăi, nu-l sun pe Timofticiuc, că nu el l-a sunat pe copilul meu. Tu l-ai sunat.

Reporter: Domnule vicepreședinte, copilul dvs. desfășoară o activitate economică.

Dan Marian: Da, așa, și știi câți oameni desfășoară activități economice în România? Prea puțini decât ar fi nevoie…

Reporter: Păi, de asta am și sunat.

Dan Marian: Da’ nesimțirea ta și a ziarului tău de șantajiști ordinari nu face altceva decât să-l înfrâneze, măi…

Reporter: Dar cu ce l-am șantajat, domnule vicepreședinte?

Dan Marian: Ești un șantajist și tu, și Timofticiuc. Veniți să vă dău niște bani, să nu mai scrieți…

Reporter: Poate vă dau eu în judecată…

Dan Marian: Nu ai să mă dai în judecată, uăi, că dacă vii și îmi ceri mie bani, eu îți fac plângere imediat.

Reporter: Dar cine vă cere bani?

Dan Marian: Păi tu și cu umflatu’ ăla…

Reporter: Domnule vicepreședinte, aveți vreo dovadă că am cerut bani? Așa se face presă, eu aflu o informație și sun…

Dan Marian: Băi băiatule, nu a încălcat legea.

Reporter: Păi cum, dacă a primit amendă…?

Dan Marian: Se presupune că a încălcat legea, nu a încălcat legea.

Reporter: Din moment ce a primit amendă înseamnă că s-a constatat o contravenție.

Dan Marian: Bă băiatule, tu ai auzit de abuz?

Reporter: Domnule vicepreședinte, așa pot să zic și eu că mă simt abuzat pentru că m-ați dat în judecată.

Dan Marian: În România asta, așa-zisă liberă, de ce ai dreptul să contești în instanță o amendă primită? Pentru că se prezumă din start că ești nevinovat, prietene. De asta ai dreptul să contești, prietene… Iar dacă nu contești, înseamnă că ești vinovat. În momentul în care contești, cum poți să spui că ești vinovat până nu decide instanța, mă prietene? Tu nu poți să scrii în ziar că este vinovat.

Reporter: Dar eu nu scriu că e vinovat, ci că e amendat.

Dan Marian: Uăi, încă o dată, dacă legi numele lui de numele meu, ne vedem în instanță.

Reporter: Dar și așa ne vedem în instanță, domnule vicepreședinte (n.r. referire la un alt proces intentat de Dan Marian ziarului Vremea Nouă).

Dan Marian: Vă mai deschid un proces.

Reporter: Deschideți câte vreți, e dreptul dvs. E dreptul meu să mă apăr…

Dan Marian: Te f**e pe tine grija de Călin Marian. Dacă nu era băiatul meu, te f***a pe tine grija de el?

Reporter: Dacă mai vorbiți așa, vă închid telefonul.

Dan Marian: Eii, îmi închizi telefonul, și dacă îmi închizi telefonul ce, uăi?

Reporter: O să vă supărați și o să aveți coșmaruri la noapte.

Dan Marian: Eu te-am avertizat atâta: dacă legi numele meu de numele lui Călin, te dau în judecată, bă băiatule!

Dan Marian: Este agent economic și îl tratezi ca atare, nu ca un agent economic care e băiatul meu, că el nu și-a făcut afacere pentru că e băiatul meu. Și-a făcut o afacere pentru că vrea el să facă o afacere. Iar voi sunteți ziariști șantajiști, îi înfrânați unui tânăr….

Reporter: Iar aduceți acuzații nefondate. Vă mai întreb o dată: unde e șantajul?

Dan Marian: Uăi, voi sunteți șantajiști.

Reporter: Dar cu ce e șantajul?

Dan Marian: E un șantaj emoțional. Asta îi faceți voi acum: îl șantajați emoțional.

Reporter: Dar el, că încalcă legea și primește amendă după amendă…?

Dan Marian: Băi, tu ești prost? Nu auzi că el nu a încălcat nicio lege?

Reporter: Am înțeles, dar asta va constata instanța, nu puteți să o spuneți dvs.

Dan Marian: Uăi, a fost amendat, de ce a fost amendat?

Reporter: Când am scris despre … (n.r. exemplu de agent economic amendat), de ce nu m-ați sunat să apărați agentul economic?

Dan Marian: Nu ai scris de numele meu, de asta te iau anticipat la p**ă.

Reporter: Vedeți că vorbiți foarte urât. Aveți o funcție pe care…

Dan Marian: Nu vorbesc în calitate de vicepreședinte, ci în calitate de părinte al lui Călin. Îți repet în ce calitate te-am sunat. Tu creezi emoții care să ducă un tânăr la probleme psihice, uăi. Din cauza ta, tu creezi probleme psihice unui tânăr. Și pentru asta ai să răspunzi în fața instanței.

Reporter: Dar cum îi creez eu probleme? Spuneți-mi și mie, e vina mea că a primit amendă?

Dan Marian: Uăi, ești prost. Tu nu poți să scrii în ziar de Călin Marian decât dacă era băiatul meu. Altfel nu scriai în ziar, că nu venea control abuziv pe el, dacă nu era băiatul meu.

Reporter: Dar numai la el a fost control sâmbătă seara?

Dan Marian: Nu mă interesează, uăi. Eu îți spun să-i transmiți lui Timofticiuc că, dacă nu are orgasm sexual, să vină să-i dau eu un orgasm.

….

Dan Marian: Deci, îți repet, dacă asociezi numele lui Călin de numele meu, te dau în judecată pentru calomnie.

Reporter: Aveți tot dreptul să o faceți.

Dan Marian: Am dreptul, da.

Reporter: Sigur că da. Dar când nu ați avut dreptul? V-a interzis cineva să ne dați în judecată, că văd că e sport național? Domnule vicepreședinte, v-ați obișnuit cu o presă obedientă, care să vă scrie doar comunicatele, care să nu vă critice…

Dan Marian: Vă mai repet o dată, ca să fie înregistrat pe bandă: te-am sunat pentru că la rândul lui, băiatul meu, m-a sunat și mi-a spus că îi creezi iar afecțiuni psihice.

Reporter: Am înțeles. Nu e vina mea că primește el amenzi. Mă scuzați.

Dan Marian: Băi băiatule, încă o dată îți repet…

Reporter: Dați în judecată Poliția, cereți daune, nu e vina mea că primește amenzi.

Dan Marian: Asta va face el. E dreptul lui. Dar e vina lui că e băiatul meu și că apare în ziar?

Reporter: E un agent economic din Huși care a fost amendat de Poliție. Vorbim de o activitate economică, una publică.

Dan Marian: Auzi, activitatea economică e publică, da? Nu vrei cumva să-ți dea… Îl șantajezi de niște bani, nu? Vrei să-ți dea niște bani să scrii frumos de el, nu? Asta vrei de fapt, nu?

Reporter: Nu e niciun șantaj. Am cerut eu vreun ban cuiva? Spuneți-mi!

Dan Marian: Păi nu știu, eu așa am înțeles, că voi cu asta vă ocupați, cu cerutul banilor.

Reporter: Cum adică?

Dan Marian: Dacă nu vă plătesc agenții economici, dați în ei.

Reporter: Domnule vicepreședinte, știți care sunt cele mai importante procese pe care trebuie să le câștigi în viață? Cele ale conștiinței.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

31 COMENTARII

 1. HA, HA, HA!!! – nu stiu cum se pun emoticoane, ca puneam mai multe.

  Am avut curiozitatea sa vad ce e cu restaurantul asta, si l-am cautat pe „Goagăl”. Am dat de o pagina de Facebook pe care troneaza o poza a unor cocalari burtosi care probabil ca tin cura de slabire, ca halesc branza cu mamaliga acolo, si de o… chestie care numai site nu se poate numi, cu un singur formular de contact pe o singuira pagina, in care se cere numarul de telefon al oamenilor; probabil ca sa-i aboneze la SMS-uri electorale, la urmatoarele alegeri.
  Daca completezi incorect / corect informatiile cerute, ti se poate raspunde:
  „Nu A-TI adaugat numarul de telefon.”
  „Felicitari, VA-TI abonat cu succesS, zilnic VE-TI primi un SMS cu meniul zilei.”

  CE ANALFABETI, BAI NENE!!! Vorba cuiva de mai jos, mai bine il dadea taica-sau la scoala, in loc sa-l faca patron!

  • Iaca ce fac eu la plaja in Dominicana, ma amuz cu familia Marean de la Husi 🙂 🙂 🙂 – asa se pun emoticoane! 😀
   Ai omis doua din multitudinea de tampenii scrise in cele aproximativ 5 propozitii… aproximative 🙂 de pe „site-ul” ala:
   1. Accept si sunt DEACORD [intr-un singur cuvant] cu Termenii si Conditiile GDPR
   2. REST. Empire a PREG. meniul zilei – cat de imputit sa fii ca sa nu te ostenesti scrii „Restaurantul” si „a pregatit”? Eu n-as avea curaj sa mananc acolo, ca lenea nu e semn bun nici pentru publicarea de site-uri, nici pentru prepararea mancarii.

   Hai, bafta, ca is niste gagici faine pe aici 😛

   • Bai fraților, râdeți, glumiți, dar nu e de râs. Scroafa e moarta-n păpușoi! Vorbim despre cum scriu membrii familiei unui fost SENATOR al României și despre cum vorbește fostul SENATOR, acum VICE-PRESEDINTE DE CONSILIU JUDETEAN!! Voi va dati seama cât e de grav?! Voi va dati seama cine conduce rahatul asta de țară?! Acum înțelegeți de ce România e un stat ratat?!

  • Dan Marian nu a inteles ca jmecheria e cu rqndul…au apus vremurile alea cand cu 150.000 de euro iti cumparai locul la senat sau la camera deputatilor.
   A apus vremea cand arata etichetele de la sacourile de lux colegilor de parlament.
   Inca nu a inteles ca Dusterul de la CJ nu e jucaria lu fracso…ca fiul lui e persoana juridica si raspunde in fata legii…Dan Marian nu e Putin…chiar daca probabil poate PUȚIN

 2. Titlul articolului “fiul lui Dan Marian” și nu altul ca “un antreprenor local”, “managerul unui club”, etc.. spune totul despre direcția și scopul articolului!

  • Pai nu-l leaga jurnalistul de tac’su. L-a legat tac’su de el cand l-a facut si cand a decis sa-si spele banii prin fecior. Putea sa-l lase sa mearga la scoala sa invete sa scrie corect romaneste, in loc sa-l dea pe mana bronzatilor lui Bux sa-l educe, si sa-l faca „om de afaceri” 🙂
   Capisci?

 3. Adesea se șterg comentariile care nu va convin! Mai lasatio drecu de treaba! Ca e prea la mintea cocosului ke se intampla aici!! Jocurile astea politice nar trebui sa afecteze familia
  Și așa e singurul care mai face ceva și voi îl futeti nonstop

 4. In mod normal nu comentez, dar ce memorie scurtă, aveți „cititorilor” de „vremuri noi”!!!! Când citesc că site-ul asta de cultură de ciuperci, asta are abonați in rural îmi vine sa emigrez. Ăștia au plătit daunele, firmei de la Birlad ? Vreți știri ? Tvr, nenică!

    • …si renovat. Cu banii lui de pufuleti, desigur 😀
     Si de la cine a inchiriat? De la prietenul si colegul lui taticu’, consilierul local Catalin Dogaru, cumva? 😉
     Adevaru-i ca eu n-as fi deschis ceva acolo. Prea miroase a moarte. Primul patron, Catalin Genes, spanzurat. Urmatorul, Ciprian Melinte, spanzurat. Despre asta nou, zice tac’su ca are deja probleme cu capul… Si numai patroni ale caror nume incep cu litera C. Ciudat… O fi asa fiindca locul s-a construit (partial) cu bani furati de Genes de la Biserica?

 5. Dobitocul de Marean este un hot de porumbei…pe bune am auzit eu la o televiziune locala: Hotule mi-ai furat „porunbeii ” cum spun unii:)))

 6. Ce exprimare de ….”politician” are penalul ăsta! Apropo o fi returnat milionul ăla de dolari împrumutat ilegal de la o bancă? Ori nu am voie să întreb că el e mare demnitar!
  Bă ce scorpii avem la conducerea acestui județ!
  Iar tu vreme noua,nu te mai văicări! Te apleci după cum bate vîntul !

 7. Acum ceva timp era în vizor Domn Director de la Huși, în Saptama Mare e despre Vice de la CJ sa înțeleg ca în Vinerea Mare urmează Președintele CJ,foarte interesant.

  • Stai linistita Misterioaso directoru tau este in vizor si va ramane in vizor. Ti se pare ca nu-i in clica sau ce? Cine-l sustine? Buzila, Materialu…cand se duc se duc cu totii si partea misto este ca nu ii va plange nimeni.

 8. La ce jigodie e Timofticiuc (șantajist bulangiu-ca asta e meseria lui de fapt ) cred ca Dan Marean i-a mai spus ceva dar domnul șantajist nu a dat public pentru ca îl deranjează pe șeful măștilor și al combinezoanelor

  • Bogdane, tu esti taticule???? Te -au pus amicii sa le comentezi articolele dedicate?? Poate-ti intind si tie din mila o piele de pe vreun ciolanel. Sau nu pentru ca incep sa se descotoroseasca de tine, ii tragi in jos . Asa ca nu te mai stradui ( este singurul loc in care poti sa il jignesti pe timofticiuc fara sa mai capeti inca o plangere) . Esti un trist

 9. Da pe Nelu Tataru,bosul nulitate absoluta al PNL,cand il intrebati de felul cum a impartit atatea si atatea sinecuri,la slugile sale din PNL.Slugi cu care s.a cocotat in fruntea PNL.Asa ajungand prefectul judetului un caraghios care nu stie cum il cheama,si cu buletinul in mana.Si cati,si mai cati !

 10. Mulțumim domnului Buzatu pentru „inspirația” de a reactiva în politica locală un asemenea personaj! Nici nu realizează ce bolovan și-a legat de picior!

 11. Nu-l cunosc pe ziarist decat din acest ziar dar la făcut pe Marean.Mareane poate citești mesajul.Ai fost, esti si vei ramane un mare FRAIERACHE :))))

 12. Acest Văcar ajuns în frunte , datorită celuilalt Văcar – Buzatu,care au impresia că sunt cei mai deștepți.Am curiozitatea cînd se vor vota aceste funcții de către populația Județului ?

   • Pentru ca ‘intelighentul’ din tine o face pe prostul si pentru ca, poate, exprimarea lui RYKARDO nu a fost foarte clara am sa iti traduc eu, desi stii foarte bine ce a vrut sa spuna omul: Cand se vor vota uninominal si functiile de vicepresedinte si cand se vor respecta procedurile de vot la Consiliul Judetean Vaslui, unde lucrurile sunt ramase in preistoria politicii post-decembriste din Romania?

   • Sorinel, dacă nu era ajutorul social, Buzatu era de mult la pensie! Pentru ca el fără sprijinul primarilor din rural ar fi o nulitate din punct de vedere al voturilor strânse. Câștigă alegeri doar datorită primarilor care șantajează pe cei mai necăjiți cu ajutorul social. „NU VOTEZI CUM ÎȚI ZIC EU, NU MAI PRIMEȘTI BANII”. Du-te prin mediul rural în ziua alegerilor sa vezi ce nenorociri se întâmplă ! Asa ca atunci când vorbesc de șantaj, Marian și Buzatu sa o lase mai ușor, ca fără această practică, ei n-ar mai fi în fruntea județului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.