spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

AUDIO | Scandal cu țipete și amenințări pe holurile spitalului din Huși: o doctoriță s-a înfuriat pe familia unui pacient căruia „nu avea timp” să îi facă externarea

spot_imgspot_img
- Advertisement -

CRIZE… Chiar în aceste clipe, pe holurile spitalului din Huși se țipă ca la balamuc! Medicul Taisia Deleanu s-a enervat cumplit pe faptul că familia unui pacient din Vetrișoaia nu vrea să îl ia acasă, fără un bilet de externare și fără o rețetă prescrisă, pe un bătrân pe care îl avea internat în secția de Pneumologie de două săptămâni. „Nu am timp să vă fac externarea. E Crăciunul și la mine! Trebuie să mă duc și eu la masă. Programul meu s-a terminat”, a strigat doctorița, furioasă pe insistența oamenilor. Aceștia însă au insistat că au nevoie de documentele medicale impuse de o externare corectă, dar și de un tratament prescris bătrânului de 78 de ani. „Noi nu vrem să o supărăm pe doamna doctor, dar vrem să îl luăm acasă așa cum trebuie. De două zile ne rugăm de dumneaei să ne dea bilet de externare, ca să îl luăm acasă, după două săptămâni de stat în spital, dar spune că nu are timp. Nu ne putem deloc înțelege cu doamna doctor”, spune fiica bătrânului.

„M-ați supărat, nu vreau să vă mai văd! Nu am timp! Eu lucrez aici la spitalul Huși cu jumătate de normă! Dacă sunteți răi cu mine, sunt și eu rea cu voi”, striga medicul către apaținătorii pacientului. Oamenii însă nu voiau decât să își ia ruda și să plece mai repede acasă, însă medicul părea atât de enervat și de hotărât în a nu le dea acea hârtie de externare, încât o scoteau din fire rugămințile celor din familia bolnavului. „Doamna doctor, dar de două zile vă rugăm, dar nu vreți să ne dați bilet de externare, de ce? Cum să îl luăm pe tata acasă, dacă nu i se dă un bilet de externare, dacă nu i se dă o rețetă”, insista fiica bătrânului. Replicile pline de năduf și de nervi ale medicului Deleau nu reușeau să dea măcar o minimă explicație care să justifice cumva această îndârjire de a nu externa pacientul în condițiile prevăzute de normele unui spital civilizat. Tot ce se înțelegea din toate acele țipete era că doctorița voia să ajungă mai repede acasă, să ia masa, să se pregătească de Crăciun, ca fiecare creștin.

Fiica pacientului

Numai că exact același lucru voia să îl facă și familia pacientului din Vetrișoaia, dar nu putea, în lipsa unui bilet de externare. Martorii care asistau de pe la colțuri la disputa fără nicio logică dintre medicul Deleanu și aparținătorii bătrânului au spus că, dacă doamna doctor ar fi făcut acele hârtii, ar fi durat mai puțin decât scandalul în sine.

Medicul Taisia Deleanu a anunțat că va chema Poliția, suspicionând brusc faptul că bolnavul ar fi fost bătut

Medicul Taisia Deleanu

La un moment dat, văzând că familia bătrânului nu renunță, ba chiar i-a spus că a fost anunțată și Casa de Asigurări de Sănătate despre scandalul din spital, medicul Taisia Deleanu le-a pus în vedere aparținătorilor că și ea va anunța Poliția, întrucât la CT a zărit un hematom mai vechi și ea are acum suspiciunea că pacientul a fost… bătut. „Eu anunț acum Poliția că pacientul a fost bătut. Da? Eu anunț Poliția”, le-a strigat medicul. „Doamnă, tata e de două săptămâni aici la spital și nu l-a bătut nimeni. Dânsul a mai căzut acum mulți ani, dar acum cine să îl bată? L-am adus pentru că avea o durere în partea stângă a plămânului și expectorații cu sânge. A stat două săptămâni, am plătit noi 1.100 lei ca să îi facem analize CT, iar acum nu îl putem lua acasă, că doamna doctor nu are timp să scrie o externare? E posibil așa ceva? L-am sunat pe domnul manager al spitalului, care a spus că e în concediu, dar că să îi spun doamnei doctor să ne facă toate documentele de externare. I-am spus, dar nu vrea. Ce putem face?”, a susținut, la rândul ei, fiica pacientului. Până la urmă, scandalul nu s-a domolit cu una, cu două. După multe ore de ceartă, medicul Taisia Deleanu le-a spus aparținătorilor că va face externarea pacientului. „Așa să te porți cu niște oameni? De ce să nu scrii o externare la un pacient? De ce să țipi în gura mare și să refuzi un lucru normal și legal? E greu de înțeles, foarte greu”, au spus rudele bătrânului. Cele câteva minute din discuția dintre medicul Deleanu și familia bolnavului nu mai au nevoie de niciun alt comentariu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

81 COMENTARII

 1. Ce îmi este dat ochilor sa citesc ma minunez frustrări,neîmpliniri,abuzuri,marlanii,erezii puneți-le pe toate pe tapet nu cu taraita,dar faptele bune,elogiile, mulțumirile și de ce nu sfaturi ceva nu vad scris pe aici.O sa citesc în continuare dc ar mai fii ceva de adăugat la tot ce ați scris și încă mai aveți de descarcat după sufletele voastre.

  • Erezie = dogma religioasa ce ia nastere in sanul bisericii si cu care aceasta nu este de acord! Acolo nu sunt erezii nici blasfemii :)) habar n- aveti ce inseamna dar folositi termenii. Este incercarea de a spune ca din cauza indiferentei semenilor personaje ca cel amintit si grupul lui din spital ca nu-i doar el stati cuminti sunt in functii si fac numai rau. Sunt multe persoane care il incurajeaza pentru ca stiu cum este( exact ca in descrierile lui mario si a celorlalti) iar in spate isi bat joc de el ,iar el le face mendrele considerand ca ii sunt prieteni. Este complicat. Iar ceea ce este scris este tocmai pentru a arata ca desi nu multi cred , Dumnezeu o sa aiba grija si rezolva lucrurile . Ce este rau in asta?? Cine crede crede cine nu e liber sa iasi faca dreptate cum stie ! Eu in dreptatea lui ciupilan / buzatu nu cred

 2. Dar o sa traim si o sa vedem ,va sta pe aici atat cat nu are unde pleca ca oricum nu il vrea nimeni in mod deosebit,si sta pentru ca nu are ce face ,o alternativa ,dealtfel il doare exact in cot de spitalul Husi si de Husi in general ,primarul il foloseste ca e manipulabil si el o face pe prietenul ca i-a dat postul ,in realitate niste javre ,de unde atata prietenie ,e o cloaca si cam atat

 3. Boul a facut mult rau si multora si el stie ,ca de aia se uita pe dos si niciodata in ochii cuiva firesc ,ideea e ca a facut rau oamenilor ,pana si fostei neveste ,pe unde a putut face rau a facut si intotdeauna celor aflati in dificultate si niciodata cuiva fara dificultati pentru ca nu poate ,de aia trece o persoana aproape de treaba dar nu e, de aia nu e capabil sa se ridice pe forte proprii si numai cu minciuna .Nu stiu daca ati observat ca incearca din rasputeri sa fie normal dar privirea il da de gol si ticurile pe care le are ,spun asta ca sa il cunoasca lumea exact asa cum este si nu merita un post de conducere pe nicaieri pentru ca omul nu se poate conduce in primul rand pe sine .

 4. Pai atata stie omul ,cine nu il lasa ,ca un caine ,iar asta cu citatele din biblie las-o mai moale ca mi se face greata de atata siroposenie ,despre ce loc sfant vorbesti bai asta dumnezeit ? Noi am vorbit pentru ca a trebuit ,putem sa mai facem ceva cand avem ocazia sa il scuipam pe cap si cum e mic se poate sterge si cu cotul daca e sange in pompita,ca in rest sa stea in lumea sa frumoasa ,dar eu va asigur ca pe asta il chinuie rau sarsaila ,tocmai de atata mancare ,bautura si tragere

 5. Ma uit si ce citesc este strigator la cer! Cum sa va dea lumea respect cand voi ati transformat un loc al durerii al suferintei dar si al milosteniei si credintei un loc al lacrimilor de durere sau bucurie intr-un loc atat de degradant?? Nici bordel daca era nu imi venea mai multa scarba! Doamne judeca tu astazi in zi sfanta de Craciun, aduna-i pe cei buni si curati sub aripa Ta iar pe ceilalti dupa dreptate lasa-i prada satanei pentru ca aceasta sa ii rasplateasca dupa faptele lor! Esti drept si de oamenj iubitor Doamne si mare este slava Ta in veci!!! Toti care au plans mangaie-i iar cei care sau lafait in raul iadului lasa-i sa arda vesnic caci nu se vor cai niciodata. Samanta putreziciunii a pus spurcatul in ei Doamne si nu se vor vindeca. Dar Tu apara-i pe cei necajiti si in nevoie, auzile suferinta si ajuta-i!!!! Goi am venit pe lume si goi vom intra in pamant !

 6. Bea,mănâncă se distrează și,și o trage și noi am vb pe aici de am înnebunit suntem la fel de perverși și cu nimic mai presus dc acordam atâta importanta ce noi nu putem și încă mai mult .

  • Sa nu aveti falsa impresie ca daca platiti slujbe si acatiste daca stati ca fariseii cu capul acoperit si intors pe o parte in semn de piosenie , daca va mintiti ca nu ati facut rau dar lacrimi nevinovate curg , daca va justificati rautatea prin lege , hotia prin falsa buna intentie il pacaliti pe Dumnezeu!! Cu prima varsare de lacrimi nevinovate sufletul vostru miroase a iad a pucioasa si a smoala!! Si asa va ramane pentru ca la dreapta judecata dupa mirosul raului veti fi trecuti in intunericul vesnic ..si atunci va veti da seama ce ati castigat si pentru ce !!! Si ce i ce vad raul si nu-l marturisesc in egala masura sunt vinovați si vor trece in egala masura catre cel rau! Pe bunul Dumnezeu nu il intereseaza daca ai fost nebun sau ai facut pe nebunul..nu-l intereseaza de ce. Va egala doar karma si raul cu rau se va plati iar binele cu bine. Iar cei care au suferit aici pe pamant si au dus o viata curata iertate le vor fi pacatele!

   • Parfum citate biblice și fel de fel de erezii mai lipsește la ora asta din noapte și sa nu uitam programul artistic,citate pe alta data parca iese blasfemie și blestem din gura ta nu știu care e de mai care sau pe care ma rog iau cum vrei tu stilul difera.

   • Parfum acum aparem cu citate biblice,fel de fel de blasfemii,blesteme și erezi ce parabole și sărace scoți pe gura de unde a apărut eminenta cenușie sa ne lumineze pe noi turma cea păcătoasă halal spirit al Crăciunului ai în cap prizeaza mai mult și după scrie mai deslușit.

 7. Ha ha ha ai dreptate dle Anonim ala si-ar trage-o si cu gainile nu are criterii ,asta pentru ca e tembel …frustrarile nu ii dispar niciodata ca e boala grea ce are ,Freud l-ar cataloga imediat orice boala psihica se manifesta in plan sexual .

 8. Ei dle Anonim aventurile sunt pentru piticanie ,sa le lasam sau nu stiti cu ce se mai lauda ,cum invartea el femeile ,prea multe …dar nu se stie cum doar din gura

 9. Mai lipsește o Doamna sau Domnișoară sa ne povestească o aventura cu managerul și e fix ce ne trebuie de Crăciun ,fantezii cu managerul vi sa încins mințile mie nu ca sunt bărbat și nu e pe gustul meu.

 10. Draga d-na Alina chiar te astepti ca managerul sa iti aduca vreo alinare ceva sau partinire ?ha ha ha …poate nu ai inteles cine este si managerul ,daca arati bine te invita la un sex in garsoniera lui ,pacat ca nu mai face garzi ca altfel te invita la cabinet ….

  • Si daca arati rau tot acolo te cheama . Ala se culca si cu un caine stai tu linistit. Nu are criterii si in gaura cheii isi baga cucu. Probabil or fi disparand frustarile asa dracu stie

 11. Eu stiu o d-na doctor care i-a spus unei paciente ca are cancer gr 4 si femeia traieste si in ziua de azi iar de manager mai stiu cum trata pacientii in functie de a cui neam e si cum intimida asistentele si la pe altele le trata cu hartuire ca sa se culce cu el ,acum probabil se mai abtine ,a trecut la altele de prin alte parti ,mare mascul ,mare doctor….iar Deleanu e o basarabeanca data de gustul banului asa ca gustul meseriei se cam pierde cam greu sa se dezmeticeasca

 12. S-a si laudat dealtfel ca a fost pus in functie pentru ca astia ,exact asa s-a exprimat :astia nu aveau pe cine sa puna ca el de fapt voia sa fie director medical desi nu se intelege cine nu l-a lasat ,piticania sufera de sefii

 13. Nu ,betivi nu insa slabi da ,sa nu subestimam javrele manipulatoare ,acest individ are o putere foarte mare de manipulare ,asta pentru ca este un sociopat asa ca oricum ii va merge bine ,cum practica totusi medicina pentru ca tipul e bolnav psihic acolo nu te mai joci ai nevoie de seriozitate ,concentrare si empatie .

 14. Se va trece si acreditarea la un pahar de ceva cu siguranta ,ideea e ca nu vrea nimeni raul cuiva insa nu se intelege cum asemenea lichele au ajuns sa conduca o institutie vitala si sa mai fie si promovati ca oameni integri cand de fapt nu o nicio urma de profesionalism sau caracter

 15. La un pahar de ceva se trece si acreditarea la cum merg treburile in tara asta ,ideea e ca nimeni nu vrea raul nimanui dar nu se poate ca asemenea lichele sa considere o institutie proprietatea lor de acasa …nici nu se intelege cum s-a ajuns ca asemenea caractere sa fie vazute drept oameni capabili ,integri si inteligenti chiar

 16. Mare barbat,mare valoare ,piticania ….adevarat ca pestele de la cap se impute ,de aia primarul a ales un individ exact ca si el ,mincinos si libidinos

  • Mario din cate am inteles acum cei 2 primarul si vasile ” o ard pe prietenie mare” stau numai bot in bot toata ziua. Vasile la cum il stim face asa ( zic eu) pentru ca fosta deja a imprastiat orasul ca daca spitalul nu trece acreditarea e vina lui vasile.iar vasile ” prevazator” deja a activat limba pentru curul primarului pentru ca acreditarea nu o vor trece si …hmmm daca jan va vedea in asta un motiv de management prost si la evaluare ” il va cadea?” :)) sau poate o fi citit si el ca lui Buzatu ( cam singurul sustinator) i s-a cam aplecat de la atata tuica si-i posibil sa capituleze si se orienteaza.ca doar fereasca aghiuta nu o fi vorba de vreo renovare prin spital cu vreo ” firma agreata” nu la asta nu ne gandim niciodata !!!

 17. Foarte mulți din spital se comporta de parca sunt pe moșia proprie . Medicii , asistenții medicali dar și răpănoasele analfabete de infirmiere vor bani , câți mai mulți bani . În spitalul din Husi e o cloacă formata din găști care se războiesc pt supremație pe spatele pacienților. Niște mizerabili care ar fi trebuiti desființați

  • :))) era o poza in vremea noua din timpul unei sedinte CJ ..libidinosul acela se vede clar cum se uita la tatele colegei din dreapta dumnealui.exact asa cum spuneti !! :))) nu s-a redrasat s-a agravat !!!

 18. O intrebare dle Anonim?si totusi acest individ care trage cate o dusca nu s-a mai redresat?Ca pare asa un intelectual pe unde merge ,chiar si in sedintele de consiliu are o atotudine ca la bar si mai ca ar agata pe cate una .

 19. Managerul ar trebui sa ofere punct de vedere la fiecare sesizare venita prin articole din presa. Niciodata nu a facut asta sau pardon…exclusiv acolo unde s-a dat in barci ca sa para intelectual! In cazuri grave ca acesta, ca cel al medicalelor fictive si multe multe altele a tacut si probabil a mai tras o dusca asa de emotie!!! Oameni mici , oameni fara discernamant!

 20. Nimic nu mă miră. In seara zilei de 1 Decembrie, am ajuns la CPU Huși cu mama mea care avea hipertensiune arterială – 210/90 mmHg. In timp ce era în salonul de la CPU, doamna asistentă Avram Mioara și-a permis să țipe la mama, întrebând-o: ,,Nu v-ați găsit să veniți în altă zi decât azi de 1 Decembrie?’’. Se pare că ,,doamna’’ asistentă nu știe că boala nu ține cont nici de data de 1 Decembrie, nici de 8 Martie. E a doua oară când ne vorbește urât, a treia oară…
  La fel și ,,domnul’’ asistent Toșu Dan are un comportament incalificabil. In aceeași seară, m-a văzut că așteptam pacienta la ușă și se tot foia pe acolo pentru că dorea să gasească ceva pentru a se răzbuna pe mine deoarece, în urmă cu doi ani, am mai avut un conflict. Când am făcut doi pași de la ușă, încercând să aflu cum este mama, marele asistent mi-a spus să ies afară, apoi a chemat paza, s-a dat în spectacol, i-a spus domnului de la pază să mă ia de mână și să mă dea afară. E chiar rușinos pentru un bărbat să cheme paza pentru o femeie care nu a făcut nimic, nu a vorbit urât, nu a jignit.
  Toată această acțiune a lui Toșu a fost din răzbunare pentru că, în 2020, am ajuns la CPU cu mama și, pe lângă alte simptome, avea și hipertensiune arterială. M-a întrebat de foarte multe ori de ce nu am mers la medicul de familie. Era vineri după-amiază, medicul de familie nu mai era acolo și, chiar dacă ar fi fost, evident că m-ar fi trimis la spital. Intr-un final și-a adus aminte să mă întrebe ce are mama și i-am spus, apoi auzind că are și probleme cu tensiunea, mi-a zis că nu există în spital cardiolog și să merg la unul. I-am repetat că mama are mai multe simptome și are nevoie de o perfuzie, cel puțin. Mamei îi era foarte rău și dumnealui se certa cu mine.
  Cred că unii nu știu unde lucrează, nu știu ce contract de muncă au semnat și e bine să-i ajutăm să afle.

  • Dacă dvs ați știt ca mama dvs are nevoie de perfuzie, de ce nu ia-ți pus acasă, văd că va pricepeți în medicină? Dacă sunteți asa deșteaptă de ce nu mergeți sa faceți voluntariat la CPU, să vedeți cum muncește personalul de acolo. Vorbiți pe derost. Trebuia sa mergeți la medicul de familie mai întâi și pe urmă la spital, văd că starea de sănătate a mamei dvs e veche. Una, două, la spital. Bine ca nu vedeți când vin tot felul de bețivii de pe stradă. Ai sa aruncăm cu noroi. Spuneți bodaproste ca aveți spital în oraș.

   • kit sigur esti un angajat al spitalului,,,,,doamna ALINA trebuia sunat la politie si la televiziune. Nimeni din cadrul spitalului nu este interesat de noi prostimea

   • Tăranco nu te satura dracu de bani ? Nu ai auzit de relația medic – pacient ? La voi când vine un om prima oară îl evaluați din punct de vedere material sa știți cât poate sa ofere și apoi medical ….. dacă a dat ceva . Și mecanicul auto e mai atent cu masina decât sunteți voi cu pacienții. Sunteți niște CRIMINALI !

   • Bă secătură obraznica, dacă știa și putea, nu apela la spital decât să se îmbolnăvească de năduf cum era tratată pacienta cu țipete, in loc de medicație administrată în timp util! Cine dracu va da vouă dreptul să urlați la pacienți bă nesimțiților, că nu a venit pacienta la voi acasă, a apelat că e dreptul ei de asigurat la serviciile unui spital de stat. Trebuie sa se roage, milogească rudele de voi sa va faceți meseria???!! Va tocmiți daca trebuia sau nu să vina la spital? A venit de bine? A venit de rău ce îi era cretinatate de neom ce ești! Nici un om nu trebuie să beneficieze de servicii medicale în asemenea condiții de vest sălbatic! Ar trebui să fiți selectați pe sprânceană in acest serviciu, nu au ce căuta mârlanii și neprofesioniștii, nu faceți față la cerințe dati-i drumul in zootehnie cu atitudinea voastră de văcari!

    • Geo foarte corect! Ia sa faceti plangere la primarie ! Toti cei nemultumiti plangere! Chiar de frigul de la urgente este toata lumea multumita? Nu are nimeni nimic de zis?

   • Domnule Kit, cu siguranță sunteți un angajat al spitalului care știe cum își ,,tratează pacienții’’ și, de aceea, cred că ați petrecut toată seara, uitându-vă la comentarii. Observ că mi-ați răspuns foarte repede, ceea ce înseamnă că sunteți stresat și sunteți nerăbdător să citiți ce se mai scrie.
    Nu știu cum puteți să-mi scrieți ,,Una, două, la spital’’. ,,Una’’ a fost în 2020, iar ,,două’’ în 2022. Vi se pare prea des? E incredibil! Da, se poate întâmpla să venim mai des. Vă deranjăm? Vreți mai mult timp liber? Știți unde lucrați?
    De când mama mea a fost luată la rost pentru că a ajuns la CPU pe 1 Decembrie, m-am hotărât să nu mai tolerez comportamentele inadecvate ale unor asistenți medicali. De azi înainte voi da nume. Menționez că i-am reclamat pe cei doi asistenți și aștept să primesc răspuns de la domnul manager, apoi voi vedea ce voi hotărî.
    Sunt în spital cadre medicale despre care am o părere foarte bună, dar sunt și persoane care nu au ce căuta în sistem.

  • Pai… suntem slabi din cauza UE, care ne-a ordonat sa le dam, tuturor, cetatenia romana, fara verificari, ca sa poata pune mana si pe R. Moldova. Asta desi e suficient sa treci o singura data vama la ei si sa vezi cum se poarta politistii lor de frontiera cu romanii, ca sa-ti treaca cheful de a le mai da cetatenia.

 21. Nu se poate sa multumesti pe toata lumea.Eu intru in al 80-lea an de viata datorita tratamentului aplicat de Dna Doctor Deleanu,careia tin sa-i multumesc din suflet.Dna Doctor sunt f. multi cei ce va datoreaza tot respectul.

  • Eu cred ca tu esti chiar doctorita care, ca si mai jos, in mai multe randuri, scrie comentarii laudative la adresa ei insesi si injurii la adresa celorlalti. Puteai, totusi, sa ai inspiratia de a alege un nick-name gen „Popescu” – romanesc, nu „Vieru” – basarabenesc 😀 . Mai ales ca e un nume tare neinspirat ales, inainte de Craciun 🙂
   Si, fii draguta, daca tot lucrezi in Romania, ca MEDIC (!!) pune mana si invata macar sa scrii corect in romaneste.
   PS – Cat ziceai ca deconteaza CJAS Vaslui, pe zi, pentru un pacient internat fictiv?

  • Mister Vieru! După exprimare „Dna Doctor Deleanu” îmi amintește de exprimarea „Misterioasei” când îl pupa pe manager unde voia ea, cat voia ea, când voia ea și începea așa: Domnul Doctor Manager etc etc etc. Sunteți cumva vreo frăție ori voi medicii aveți un orgoliu cât Terra? Lăsați pacienții să vă laude dacă au pentru ce, că ăsta nu este mod de a ieși din matrapazlâcurile in care singuri intrați, că așa ați ales!

 22. Medicul are un comportament mizerabil….are un salariu astronomie nejustificat..nici superman nu făcea fata la atâtea locuri de munca…un pic de respect față de pacienți, Chișinău te așteaptă..

 23. Prostanul ala de manager cica spune-i sa iti faca biletul dar de ce nu a sunat el sa ii impuna :faci biletul doamna draga ca asa e normal ,dar si pe ala in doare exact in dos ca doar sunt majoritatea o adunatura de nesimtiti la spitalul Husi care se cred D-zei pe pamant ….pestele de la cap se impute ,de cand e piticania aia manager e ca in codru

  • Da de ce sa ii impuna dupa incheierea programului?? Il dadea in judecata in minutul 2 daca ” ii impunea ” managerul. Managerul nu impune asa cum vrea coiul lui stang ci cum vrea legea … iar asta daca are contract pe jumate de norma inseamna 3 ore … manageru sa nu fi dat transferul dr celeilalte la vs pt ca ” taticu” ei e politic si avea acu cine face iesirea. Nu se face treaba cu barosu ca uite stiu unu impuscat exact de craciun pt ca a facut-o.

 24. Mai stiu o persoana careia nu a binevoit sa ii faca biletul de externare ,iesita din spital de mai mult de o saptamana si persoanei ii trebuie la dosarul de ajutor social ,in caz contrar i se intrerupe ajutorul ,tot pe motiv ca nu are timp …jigodii de doctori in frunte cu managerul

 25. O jigodie moldoveanca asta…numa’ pe japcă îi pusă! O fugit de foame din Moldova și acu mare doctoriță la Huși! Așa ne trebuie dacă suntem proști și acceptăm! Mulți copii din Huși și din satele de pe lângă, absolvenți de medicină n-au loc la spital de jigodiile astea!

 26. Un pacient spitalizat inseamna sume mari de bani platite de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (adica de contribuabilii asigurati medical) in contul spitalului. Si cum medicul trebuie sa justifice internarea pacientului, in fiecare zi se trece in fisa lui ca i s-au administrat medicamente, pe care le veti putea gasi, dupa aia, prin diverse farmacii. Ati inteles, acum, de ce sunt oamenii tinuti degeaba prin spitale? Ati inteles de ce asa-zisa „pandemie” a fost o mana cereasca pentru sistemul medical?

 27. Oricâți bani le ar da salarii și beneficii comportamentul ăsta jegos nu îl vor schimba niciodată. Un sistem infect corupt bazat pe pile și șpăgi.

 28. Doamna dr deleanu, e cel mai bun dr din jud Vaslui, ea face gărzi la Vaslui, lucrează la recumed Vaslui și la spitalul din Huși. Nu are timp nici sa mănânce. Nu mai aruncați cu Petre într-un medic care îl veți cauta.

  • Prea tii cu ursu… Rusoaica face garzi pentu bani, la recumed ia tot bani iar pacientii de la cabinetul ei individual din Husi ii consulta la dispensarul TBC … deci baga mina in buzunarele romanilor o Moldoveanca care nu are macar vocabular de medic..

   • Și ce vrei acum, să împartă bani cu tine? E normal sa muncească pt banii, și bravo ei ca o duce mintea. Nu tot o mai pupați în cur atâta, putorile dracului. Mergeți și voi la muncă, nu așteptați ajutoare de la stat România.

    • Faaaa inputito esti si tu la fel ca rusoaica aia inputita , nuuu doctorita pulii trebuie sa aiba grija de pacienti nu sa faca bani… asta i comportamentul eii… de ce inputita de moldoveanca nu se duce la program la Cabinetul individual din Negresti ( care este decontat de casa de sanatate) de ce nu are timp decit o data la o luna sau la doua..???

   • Din pacate, spitalul Husi a devenit un circ incontrolabil.Medicii tineri care ar dori sa faca performanta nu au loc de aceste libelule batrane si irationale, fugind pe unde vad cu ochii.Cei mari dorm, si dorm bine de tot, in timp ce la Barlad si la Vaslui se aduc doctori pe bada rulanta, tineri de perspectiva care sunt ofertati cu diferite strategii de dezvoltare.Sunt probleme mari pe domenii unde lipsesc doctori cu desavarsire, dar nu se schimba nimic.Cei batrani taie si spanzura iar oamenii sufera in timp ce conducerea orasului si a spitalului nu misca un deget!!!!

  • Da ia Răspunde dumitale cum reușește sa facă și gărzi și cabinet propriu și secție și dispensar tbc???? Oare nu se sesizează nimeni ? Oare câte infracțiuni face ??? Cum de ajunge in timp in toate aceste locuri, ca de aici mulge bine !!!

  • Rusoaica de ce consulta pacientii de la cabinetul ei individual din Husi ( la care primeste bani de la casa de sanatate) la dispensarul TBC din Husi ???
   Aloooo Parchetul Vaslui de ce nu va auto sesizati sau sa faceti citeva minime verificari??? La puscarie cu doamna doctor…

    • Janel , da tie iti pute curu … doctorita pulii comite infractiuni pe banda rulanta… si sper ca Parchetul sa se sesizeze iar daca nu am sa fac eu sesizare si la Parchet si la casa de sanatate, nu se poate ca o moldoveanca inputita sa si bata joc de romani la ei in tara
     Si tu esti la fel ca ea si am terminat

   • Sictir ție vită proastă! Nu a demonstrat că a învățat carte la cum se comportă cu pacienții și cu rudele, că nu este la primul scandal. Medicina de Republica Moldova o compari cu cea din Romania sau așa zisele examene de echivalare? Tu judeci sau nu ai cu ce, că atâta poți?? Nimeni nu este de neînlocuit, doctorița asta se cere singura de multa vreme, iar instituțiile statului trebuie sa se autosesizeze după multă hibernare in privința ei. A mai fost un articol in 2020, rudele și-au înghițit durerea in neputință, cate scandaluri trebuie să mai fie până se schimbă ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.