spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Autobaza datã uitãrii

- Advertisement -

Cei doi antrenori promit sã facã un meci spectaculos

PE CARTEA ATACULUI… Meciul de pe ‘‘Municipal’’ dintre FC Vaslui si CFR Cluj, va pune fatã în fatã douã dintre cele mai tehnice si valoroase linii de mijloc din tarã. Ambii tehnicieni sunt decisi sã meargã pe cartea atacului deoarece punctele puse în joc sunt esentiale în vederea atingerii obiectivelor. Chiar dacã va juca în deplasare Sorinaccio promite sã abordeze partida cu o formulã super-ofensivã. Acelasi lucru promite sã îl facã si Hizo, mai ales cã acesta doreste sã îi recucereascã pe fani încã dupã primul meci de la revenirea pe ‘‘Municipal’’.

Sorin Cârtu va încerca sã demonstreze cã mitul autobazei este de domeniul trecutului si va încerca sã îl surprindã pe Viorel Hizo cu o formulã ultra-ofensivã. Nici tehnicianul Vasluiului nu se va lãsa mai prejos si mai mult ca sigur va alinia si el în teren un prim ‘‘11’’ croit pe atac, cu atât mai mult cu cât este primul lui meci pe ‘‘Muncipal’’, dupã o pauzã de un an. Pe arena din Vaslui ‘‘Dulãul’’ a fost îndelung aclamat si aplaudat de suporteri, lucru care l-a fãcut chiar sã lãcrimeze, iar pentru aceasta tehnicianul a promis sã îi rãsplãteascã pe fani cu jocuri spectaculoase. Hizo si-a fãcut debutul în amicalul de la Chisinãu cu formatia Dacia, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Chiar dacã a început meciul cu mai multe rezerve, treptat antrenorul a introdus pe teren cea mai bunã garniturã de start. Linia de mijloc va fi formatã cel mai probabil din Sânmãrtean, Wesley, Genchev si Milisavljevic, un compartiment cu pronuntate valente ofensive ce va avea ca principal scop sã îi punã în valoare pe Pouga si Adailton. De cealaltã parte, Sorinaccio pare sã fi renuntat la stilul sãu defensiv, de când este pe banca CFR-ului, clujenii fãcând meciuri în care au atacat în marea parte a timpului. Chiar dacã va juca în deplasare Cârtu se baza pe trio-ul ofensiv alcãtuit din Dicã, Peralta si Culio ce îi vor sprijini în atac pe De Zerbi si Traore.

‘‘Autobaza lui Cârtu s-a mutat în atac’’

Însusi creatorul mitului ‘‘autobazei’’ a declarat cã acesta este spulberat. „Dacã esti la o echipã precum CFR, ai nevoie de un echilibru în echipã. Nu ai cum sã câstigi un campionat dacã te aperi, e nevoie sã îmbini perfect ambele faze ale jocului. Filosofia acestui club este bazatã pe performantã, iar jucãtorii pe care-i are stiu acest lucru.” a declarat Sorin Cârtu. Si presedintele feroviarilor, Iuliu Muresan a lãudat maniera de joc impusã de noul antrenor: „Autobaza lui Cîrtu s-a mutat în atac, ne creem multe ocazii si jucãm frumos”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.