15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Autocar radiat din circulație, descoperit în trafic

DEPISTAT… În urma verificărilor suplimentare, polițiștii au descoperit că bărbatul conducea un autocar radiat din circulație, de autoritățile române.

UPS!… Un bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, a fost depistat conducând un autocar neînmatriculat. Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albița efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni: punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

În ziua de 17 noiembrie a.c, în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Albița / I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, intenționând a ieși din țară, un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 49 de ani, care conducea un autocar înmatriculat în România. “La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculului în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de autoritățile române, din data de 15.11.2021. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”, a precizat subinspectorul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here