19.7 C
Vaslui
14-aug.-2022

Autoritățile vasluiene se pregătesc de caniculă: 30 de puncte de distribuție a apei și trei puncte de prim-ajutor vor fi deschise în tot județul

- Advertisement -

MOBILIZARE… Autorităţile se pregătesc de un val de căldură care vine din nordul Africii şi care va aduce în estu țării temperaturi ce pot depăşi chiar 35 de grade Celsius. În judeţul Vaslui vor fi deschise trei puncte de prim-ajutor și 30 de puncte de distribuție a apei.

 Zilele acestea, temperaturile se vor apropia de pragul caniculei în judeţul Vaslui, începând de miercuri dimineața până joi la amiază, conform prognozelor meteorologice. Asta a determinat autorităţile să ia măsuri, pentru a veni în sprijinul oamenilor cărora poate li se va face rău pe stradă. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui au solicitat primăriilor din judeţ, în general de la oraşe, să deschidă puncte de prim-ajutor în următoarele zile, în care se anunţă temperaturi de peste 35 de grade Celsius. Primăriile orașelor Vaslui, Bârlad, Huși și Murgeni au notificat DSP că vor deschide 30 de puncte de distribuție a apei și de prim-ajutor, majoritatea urmând să funcţioneze în farmacii sau clădiri administrative.

Iată lista cu punctele de prim-ajutor și de distribuție a apei 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.