spot_img
21.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Autorul atacului armat din Alexandru cel Bun, arestat preventiv în lipsă. Iată cine este acesta

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Autorul atacului armat din cartierul ieșean Alexandru cel Bun a fost arestat preventiv în lipsă. Alin Alexandru Plop, în vârstă de 30 de ani, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

„Prin referatul din data de 02.02.2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat arestarea preventivă în lipsă a inculpatului P.A.A. (în vârstă de 30 ani) cercetat pentru comiterea infracţiunii de ,,tentativă de omor”, prevăzută de art. 32 alin. (1) Cod penal rap. la art. 188 alin. (1) Cod penal.

În fapt, s-a reţinut că la data de 01.01.2023, în jurul orei 21:20, în timp ce se afla pe str. Basarabi din municipiul Iaşi, numitul A.M.M. a fost împuşcat în zona cervicală de către numitul P.A.A., care se afla într-un autoturism marca Audi, fiindu-i produsă victimei o plagă împuşcată în regiunea cervicală anterioară şi pneumotorax drept masiv.
Numitul P.A.A. a fugit de la locul faptei cu autoturismul menţionat, fiind în prezent căutat de către lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Iaşi – Serviciul de Investigaţii Criminale. ..https://www.bzi.ro/autorul-atacului-armat-din-alexandru-cel-bun-arestat-preventiv-in-lipsa-iata-cine-este-acesta-4644443

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.