spot_img
17 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

Autorul unui accident rutier, obligat sa plateasca despagubiri de peste 260.000 lei

- Advertisement -

Un sofer care a provocat un accident rutier in timp ce conducea baut o masina fara asigurare trebuie sa plateasca o despagubire imensa Fondului de Protectie a Victimelor Strazii. Fondul a achitat despagubirea familiei victimelor si trebuie sa recupereze banii de la soferul vinovat

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii a deschis actiune la Tribunalul Bacau impotriva lui Gelu Nicusor P. si a cerut obligarea acestuia la plata sumei de 263.000 lei si a dobânzilor si penalitatilor de intârziere.

Suma reprezinta despagubiri achitate de Fond victimelor unui accident rutier si rudelor acestora, in baza sentintelor penale date de Judecatoria Moinesti si Curtea de Apel Bacau, prin care Gelu Nicusor P. a fost gasit vinovat de producerea accidentului rutier.

Instanta a stabilit despagubiri civile de 1.500 lei catre familia victimei, suma ce reprezinta cheltuielile de înmormântare si pomenirile ulterioare pentru victima, câte 20.000 lei daune morale pentru rudele victimei decedate (12 membri), 21.500 lei despagubiri materiale si morale pentru un minor accidentat.

sursa: http://www.desteptarea.ro/autorul-unui-accident-rutier-obligat-sa-plateasca-despagubiri-de-peste-260-000-lei/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.