spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
22-feb.-2024

Autostrada Moldovei spulberă cea mai mare fermă bio de vaci din țară. Proprietarul dă în judecată statul

- Advertisement -

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că nu se mai poate face nimic pentru salvarea fermei din Vrancea, îndemnându-l pe proprietar să meargă la judecată pentru despăgubiri la justa valoare.

A început construcția Autostrăzii A7 (Autostrada Moldovei), care are toate şansele să devină realitate până în anul 2026, mai ales că are finanţare asigurată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Ea va traversa judeţul Vrancea de la Sud la Nord, iar în calea ei se află cea mai mare fermă bio de vaci, şi o afacere construită acum aproape 20 de ani, în care s-au investit milioane de euro.

Fermierul Viorel Macovei, care a investit 13 milioane de euro în afacere, este nevoit să-și demoleze pur și simplu ferma, el negăsind nici un fel de înțelegere la Ministerul Transporturilor pentru devierea traseului autostrăzii. Suma pe care Ministerul Transporturilor o propune ca despăgubire este însă infimă, în jur de 130.000 de euro.

Prezent la Focșani la semnarea contractelor a două tronsoane din viitoarea autostradă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că proprietarul nu are decât să dea statul în judecată și eventual să obțină despăgubiri la justa valoare…https://adevarul.ro/stiri-locale/focsani/autostrada-moldovei-spulbera-cea-mai-mare-ferma-2203297.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.