Autostrăzile spre Moldova – Care este în detaliu stadiul pe fiecare tronson: Autostrada Moldovei A7, Autostrada Unirii A8 și Autostrada A13 Brașov – Bacău

Autostrada Moldovei A7 – circa 440 de km care să străbată Moldova de la Nord la Sud, Autostrada Unirii A8 – 311 km care să lege Moldova de Transilvania pe ruta Ungheni-Iași-Târgu Mureș și Autostrada A13 – circa 170 de kilometri care să lege Brașovul de Bacău și A7 – toate cele trei proiecte majore de autostrăzi pentru Moldova sunt în diferite stadii de implementare în acest moment.

Autostrada Moldovei A7 – Tronsoane gata de începerea lucrărilor

Aproape 440 de kilometri de autostradă în Moldova de la Nord la Sud – „Coloana vertebrală” a Moldovei care străbate regiunea și va face legătura cu Muntenia și București.

Autostrada Moldovei A7 este cel mai avansat dintre marile proiecte de infrastructură rutieră pentru regiunea Moldovei. Odată finalizat, A7 va prelua mare parte din traficul de pe actualul DN2/E85, o șosea extrem de circulată și care, din punct de vedere al accidentelor, e și cel mai periculos drum național din România.

Conform răspunsurilor CNAIR la solicitarea HotNews.ro, cel puțin patru tronsoane cu o lungime însumată de aproape 320 de kilometri ar urma să fie scoase la licitație pentru execuție în acest an, primul tronson fiind Ploiești – Buzău, acolo unde Studiul de Fezabilitate a fost finalizat și predat, iar proiectul tehnic va fi predat în luna aprilie. …https://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-24652582-autostrazi-moldova-a7-unirii-a8-a13-brasov-bacau-stadiu-tronsoane.htm

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ