spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Autoturism condus de un vasluian, furat din Italia, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni!

- Advertisement -
MAȘINĂ FURATĂ!… La o acțiune pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate, o mașină Fiat 500XL, înmatriculată în județul Vaslui dat furată din Italia, circula prin Iași!

NA, BELEA!… Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit în trafic, în cadrul unei acțiuni specifice, un autoturism marca Fiat, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia. Mașina a fost reținută pentru continuarea cercetărilor. Totul a avut loc pe 29 iunie a.c., când, pentru valorificarea datelor și informațiilor deținute la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, polițiști operativi din cadrul Inspectoratului, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tomești, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate, în zona de competență.

„În cadrul acțiunii desfășurate, în jurul orei 14.20, pe raza municipiului Iași, a fost oprit pentru control un autoturism marca Fiat 500XL, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat cu cetățenie română, în vârstă de 55 de ani. Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Italia în anul 2021. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în România, de la un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, ale cărui date nu și le mai amintește și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 60.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, comisarul de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.