10.1 C
Vaslui
02-apr.-2023

Autoturism cu ITP falsificat, oprit la Albița la intrarea în țară

- Advertisement -
FALSURI… Șoferul a prezentat la control un certificat de inspecție tehnică periodică, însă polițiștii de frontieră au constatat că documentul era fals.

SINDROMUL RAR… Sindromul ITP-urilor falsificate i-a infectat și pe șoferii moldoveni. Din ce în ce mai multe certificate de Inspecție Tehnică Periodică (ITP) falsificate sunt depistate la trecerea frontierei, în special pe la Albița. Chiar în weekend, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră un certificat de inspecție tehnică periodică prezentat pentru un autoturism, care s-a dovedit a fi falsificat.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere al Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei R.D., cetățean al R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. Tânărul a prezentat la control un certificat de inspecție tehnică periodică pentru autoturismul în cauză, însă în urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră s-a constatat că respectivul document nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.