spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

Autoturism elvețian, radiat din circulație, descoperit de polițiștii de frontieră

- Advertisement -
FĂRĂ JENĂ… Șoferul n-a ținuit cont că mașina este radiată din circulație de autoritățile din Elveția și nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculată pentru a putea circula pe drumurile publice din România!

CU MAȘINA NEÎNMATRICULATĂ!… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova care a fost depistat conducând un autoturism neîmatriculat.

În ziua de 02 noiembrie, în jurul orei 06.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes-Benz, cu număr de înmatriculare specific Elveției. „La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de autoritățile din Elveția și nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculat, pentru a putea circula pe drumurile publice din România. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat», la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, comisarul de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.