16.5 C
Vaslui
04-oct.-2022

Autoturism radiat din circulație, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Albița

- Advertisement -

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat.

În ziua de 22 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița -I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism, cu numere de înmatriculare specifice Norvegiei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de autoritățile din Norvegia începând cu data de 02.08.2022.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.