spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Autoturism Toyota de 72.500 lei, furat din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră din Albița la un vasluian (FOTO)

- Advertisement -

OPRIT LA VAMĂ!… Polițiștii de frontieră din Albița au descoperit la controlul de frontieră și indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Toyota C-HR care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Italia. Asfel, în data de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, un român, domiciliat pe raza județului Vaslui, în vârstă de 38 de ani, care transporta pe o platformă, un autovehicul marca Toyota C-HR, înmatriculat în Italia.

“Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul în cauză a fost achiziționat prin intermediul unei societăți de profil din Italia, el fiind doar împuternicit să îl transporte din municipiul Focșani către noul proprietar. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul este furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 72.500 de lei, a fost reținut și indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, comisar de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Era 72 de mii când a fost scoasa de noua la vânzare.sh nu depășește 20 de mii .nu exagerați de parca ar fi recuperat nu stiu ce capodopera.nu umflați munca grănicerii..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.