23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Autoturismele Prefecturii şi Direcţiei Silvice Vrancea, puse sub sechestru în urma unui dosar de retrocedare

Întreaga activitate de teren a silvicultorilor este afectată de această decizie a instanţei, la fel şi în ce priveşte Instituţia Prefectului.

Autoturismele Instituţiei Prefectului Vrancea şi Direcţiei Silvice Vrancea au fost puse sub sechestru, în urma unei sentinţe judecătoreşti. Instituţiile au pierdut un proces în care trebuie să achite un prejudiciu de două milioane de lei, iar pentru că nu s-au conformat partea vătămată a apelat la un executor judecătoresc care a pus sechestru pe autoturisme. Sechestru s-a pus şi pe câteva autoturisme folosite de Ministerul Afacerilor Interne în operaţiuni speciale.

Totul are legătură cu un dosar de retrocedare de pădure, în care sunt implicaţi moştenitorii unei familii importante din istoria Focşaniului, Apostoleanu, prin procuratorul Maricel Cosor. Ei nu au fost puşi în posesie pe vechiul amplasament, fapt pentru care au făcut acţiune în instanţă, împotriva Comisiei Judeţene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor.

Această comisie este constituită la nivelul Instituţiei Prefectujlui şi a Direcţiei Silvice Vrancea, de aici şi sechestru. Judecătorii au decis că atât Prefectura, cât şi Direcţia Silvică, trebuie să plătească în solidar suma de 2,1 milioane de lei. Procuratorul a apelat la un executor judecătoresc

Citeste mai mult: adev.ro/rcfoo5

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here