-4.4 C
Vaslui
09-feb.-2023

Autovehicul de lux furat din Belgia, descoperit la Albița! (FOTO)

- Advertisement -

VIGILIGENȚĂ MAXIMĂ… Polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la control și reținut pentru continuarea cercetărilor  un autovehicul marca Mercedes Vito care figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Belgia.

În data de 31 decembrie 2022, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în țară, un bărbat cu dublă cetățenie, română  și Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani, care conducea un autovehicul marca Mercedes Vito, înmatriculat în Republica Moldova. Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Belgia în anul 2021.

„Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autovehiculul în cauză de la un conațional, în luna iunie 2022, achitând suma de 19.000 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autovehiculul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al SPTF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.