11.4 C
Vaslui
26-mart.-2023

Autovehicul furat din Bulgaria, descoperit la Albița (FOTO)

- Advertisement -
PRINS… Polițiștii au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat că mașina figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria începând cu data de 15 iunie.

FURAT… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autovehicul marca Volkswagen, care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Bulgaria în aceeași zi.

În ziua de 15 iunie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un autovehicul marca Volkswagen, model LT35. „Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a mijlocului de transport, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria începând cu data de 15 iunie a.c. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autovehiculul în anul 2020, din Bulgaria, și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar mijlocul de transport, în valoare de 8.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al SPTF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.