spot_img
22.5 C
Vaslui
30-mai-2023

Avarie majoră la rețeaua de apă a Vasluiului (VIDEO, FOTO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

PROBLEME… O avarie majoră s-a produs, marți după-amiază, pe rețeaua de alimentare cu apă potabilă a municipiului Vaslui, în zona Pieței Vidin. Echipele de intervenție ale societății Aquavas sunt deja la fața locului și încearcă să remedieze problema. Se estimează că lucrările vor dura între două și trei ore. Din cauza avariei și circulația mașinilor pe strada Nicolae Iorga a avut de suferit. Zeci de autovehicule care se deplasau dinspre strada Donici au fost direcționate de polițiștii locali pe strada Nicolae Bălcescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. În mileniul lll în municipiul Vaslui apa potabila ajunge la locuitorii acestui oraș prin conducte de azbociment care se știe ca sunt interzise deoarece provoacă cancer. RUSINE conducerii Aquavas Vaslui și a președintelui CJ care patronează această societate de distribuție și transport apă.

    • ca sa nu mai zicem de pretul la apa … aproape 15 lei metrul cub.. cea mai scumpa din tara … e bataie de joc .. dar lumea tace … Banuiesc ca multi ori nu se spala .. ori le convine pretul

  2. Voi nici acum nu știți că Piața Vidin a fost demolată și în locul ei au făcut Piata Centrala ? Ziariști care fac articole că sa umple ziarul. Un fel de milițieni au presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.