30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

S-a găsit scrisoarea lăsată de Vanesa Burlacu înainte de a fi ucisă în vila din Moara de Vânt: „Starea ce mi-o provoacă amintirile cu noi…”

Anchetatorii ieșeni au descoperit în vila din Moara de Vânt o scrisoare, pe care una dintre victime, Ioana Vanesa Burlacu, a lăsat-o pentru mama ei. Surse judiciare afirmă că este vorba despre un mesaj scris de mână de tânăra ucisă. Scrisoarea respectivă ar fi fost redactată chiar înaintea dublului asasinat care s-a întâmplat în vila respectivă.

Oamenii legii au descoperit în vila din Moara de Vânt o scrisoare, pe care una dintre victime, Ioana Vanesa Burlacu, a lăsat-o pentru mama sa. Astfel, surse judiciare afirmă că este vorba despre un mesaj scris de mână lăsat de tânăra ucisă.

Scrisoarea respectivă ar fi fost redactată chiar înaintea dublului asasinat care s-a întâmplat în vila respectivă…https://www.bzi.ro/avem-scrisoarea-gasita-de-anchetatori-a-fost-lasata-de-vanesa-burlacu-inainte-de-a-fi-ucisa-in-vila-din-moara-de-vant-starea-ce-mi-o-provoaca-amintirile-cu-noi-g-4455139?utm_source=website&utm_medium=deschideri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here