spot_imgspot_img
5.8 C
Vaslui
20-apr.-2024

Avem si noi printii nostri

- Advertisement -

STRÃLUCITORI… Perechea Wesley-Sânmãrtean a fãcut legea pe teren pe toatã durata partidei, acest cuplu eclipsând tripleta dinamovistã Torje-N’Doye-Cristea. Rezultatul colaborãrii dintre Sânmãrtean si Wesley a cântãrit decisiv în stabilirea scorului final, brazilianul înscriind de douã ori din pasele excelente ale mijlocasului lãudat de multi oameni de fotbal din România.

La capãtul unei partide extrem de disputate FC Vaslui s-a impus în Stefan cel Mare, „galben-verzii” reusind sã anihileze cel mai bun atac din Liga I si sã profite de orice culoar lãsat liber de „câini”. Pe teren nu s-a vãzut nici cãpitanul Dãnciulescu, nici „printul” Cristea si nici „piticul” Torje. Singurii care au strãlucit au fost elevii lui Lopez Caro în frunte cu Sânmãrten si Wesley. De evolutia, aproape fãrã gresealã, a acestora a depins în mare mãsurã stabilirea rezultatului final, mijlocasii Vasluiului fãcând legea în linia medianã. Chiar dacã nu a marcat pânã acum pentru FC Vaslui, Lucian Sânmãrtean s-a achitat perfect de sarcini si în „Groapã”, acolo unde a contribuit decisiv la ambele reusite ale „galben-verzilor”, dând douã pase de gol ce au fost fructicate la maxim de brazilianul Wesley. Degeaba s-a rugat Andone sã câstige acest meci cu 1-0, pentru cã cerintele sale nu au putut fi duse la îndeplinire de „alb-rosii”, care au fost nãuciti de presingul insistent al elevilor lui Caro. Tehnicianul spaniol a reusit ca în ultimele douã sãptãmâni sã schimbe fata unei echipe care pãrea cãzutã din toate punctele de vedere, si sã reinsufle elevilor sãi spiritul de învingãtor, pe care acestia dãdeau impresia cã îl pierduserã. Cu o formulã surprinzãtor de ofensivã pentru un meci de deplasare, si tocmai pe terenul formatiei cu cel mai bun atac, Wesley si Sânmãrtean au fost dirijorii unei partide care ar fi putut fi scãpatã de sub control în ultimele minute, atunci când „alb rosii” au dat impresia cã pot reîntoarce soarta întâlnirii. Cu „printul” Cristea inexistent si cu Dãnciulescu într-o stare apaticã, singurul fotbalist din tabãra dinamovistilor care a miscat a fost ex-vasluianul N’Doye, dar si insistenta acestuia a fost stopatã de fiecare datã de linia devensivã a „galben-verzilor”.

„Am fãcut un meci bun”

„A fost un meci greu pentru ambele echipe si trebuie sã-i felicitãm pe totii jucãtorii pentru efortul depus. Dinamo a fost periculoasã pe contraatac, ne-au prins descoperiti de câteva ori. Noi de la început am încercat sã înscriem. Am fãcut o muncã bunã în echipã, dar si pe final am fãcut unele greseli pe fondul oboselii si am crezut cã vom fi egalati. Echipa mea a fãcut un meci mare si meritã cele trei puncte. Trebuie sã continuãm pe aceeasi linie, sã dãm din ce în ce mai mult, sã fim concentrati maxim în fiecare secundã. Ultimele minute au fost cele mai grele, când a înnebunit meciul, si am încercat sã întãresc echipa în acele momente.” – Lopez Caro.

“Cred cã meritam victoria”

Chiar dacã echipa sa a pierdut jocul cu FC Vaslui, tehnicianul “alb-rosilor”, Ioan Andone spune cã în ciuda erorile colective, Dinamo a dominat partida si merita toate cele trei puncte puse în joc. “Am jucat prost, am fãcut mari greseli, dar jocul l-am dominat. Cred cã meritam victoria. I-am rugat, sunt greseli colective, nu doar ale lui Moti. Vasluiul este una dintre echipele puternice ale campionatului. I-am dominat fãrã drept de apel. Asa a fost soarta. Din pãcate ne îndepãrtãm, trebuia sã facem mult mai multe puncte. Putem sã spunem cã suntem în crizã. E deja grav. Solutii sunt, dar l-am pierdut si pe Cristea. E greu, e o perioadã grea pentru noi, Dinamo e obisnuitã cu perioadele grele. Dãnciulescu si Liviu au jucat bine amândoi. O sã mai dãm sanse si altora”, a declarat Ioan Andone.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.