spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
26-mai-2024

Aventura Parc la Galați. Pistă de bob suspendată, 15 trasee și tiroliene spectaculoase

- Advertisement -

Parcul de aventură din Galați va fi unul spectaculos. Va avea 15 trasee, tiroliene spectaculoase, scări şi poduri interconectate între copaci, dar și o pistă de bob, care va putea fi folosită tot anul.

La 15 kilometri de orașul Galați, în mijlocul pădurii Gârboavele, Consiliul Județean Galați amenajează, pe o suprafață de peste 8 hectare, un parc de aventură, după modelul celui din Brașov. Locul de agrement va fi inaugurat luna aceasta și va avea 15 trasee de diferite dificultăți destinate atât copiilor, cât și adulților iubitori de adrenalină, precum și tiroliene spectaculoase, una de 150 metri și alta de 180 metri.

În plus, de anul viitor, va avea și o pistă de bob suspendată, care va putea fi folosită atât vara, cât și iarna.

„Ca element de noutate, vreau să mai adaug ceva la acest parc de distrarcții, până începe sezonul cald din 2023. Este vorba de un bob suspendat. Din câte știu, cred că mai este unul doar la Vatra Dornei. În periaada facem procedurile de achiziți. El va fi doar de montat, el vne ca ansamblu”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galalți, într-o emisiune la Pro Lider FMhttps://adevarul.ro/stiri-locale/galati/aventura-parc-la-galati-pista-de-bob-suspendata-2202253.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.