1.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Aventurile unui englez în Ferentari. „Deci ăsta este Bronxul Bucureștiului! E puțin intimidant”

- Advertisement -

Bloggerul londonez Ameer Kato Shamsu și-a propus să viziteze cel mai înspăimântător loc din București și așa a ajuns să filmeze în cartierul Ferentari. Aici, el a tras o sperietură strașnică, iar la final l-a catalogat ca fiind „Bronxul” Bucureștiului.

Faima cartierului bucureștean Ferentari pare să fi depășit granițele României. Cel puțin asta reiese din filmulețul făcut de Ameer Kato Shamsu, bloggerul care are canalul de Youtube „Blackman da Traveller”, care a vizitat acest cartier al capitalei României.

În descrierea de pe canalul de Youtube scrie că și-a propus să fie primul blogger de călătorie britanic de culoare care vizitează anumite țări și învață culturi noi și să inspire oamenii să călătorească, să înțeleagă diferite culturi, religii, gastronomii locale și, totodată, să inspire mai mulți oameni de culoare să călătorească în jurul lumii. În decembrie 2017, și-a dat demisia de la job și și-a luat un bilet spre Australia. De acolo, a călătorit în toată lumea și vrea să facă cunoscute destinații turistice mai puțin comerciale. Canalul său de Youtube se bucură de un real succes, dovadă faptul că are peste 124.000 de abonați fideli care îi urmăresc clipurile postate pe Youtube…https://adevarul.ro/stiri-interne/aventurile-unui-englez-in-ferentari-deci-asta-2209397.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.