Averea actriţei Maia Morgenstern. Ce salariu are lunar ca manager la Teatrul Evreiesc şi cât de bine câştigă din drepturile de autor

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite şi apreciate actriţe din România. Urcă pe scena teatrelor, joacă şi în seriale de televiziune, publicul se poate bucura mereu de prezenţa ei. A muncit zeci de ani, iar răsplata o primeşte acum, fanii o adoră, dar şi veniturile ei sunt pe măsură.

Are 58 de ani şi multă forţă de a mai crea, de a apărea pe scenă, de a provoca publicul şi de a-l surprinde în rolul inedite. Maia Morgenstern, doamna teatrului românesc, munceşte de aproximativ 40 de ani. Când a dat examenul la facultate, nu a luat din prima, aşa că a trebuit să muncească şi mai multă, să depună şi mai multe eforturi. Toate aceste hopuri din viaţă au ambiţionat-o să devină şi mai bună, să viseze la roluri şi mai mari care să îi pună în evidenţă talentul. A devenit una dintre actriţele de referinţă din România, una care aduce zâmbetul pe buze oricărui român, o femeie ambiţioasă care aduce lumină oriunde păşeşte. De o bună perioadă de timp, pe lângă faptul că a continuat cariera de actriţă, Maia Morgenstern este şi manager la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti. Şe ştie că directorii teatrelor din Capitală, aflate în subordinea Primariei Municipiului Bucureşti sau a Ministerului Culturii, încasează venituri considerabile lunar, atât pentru funcţiile pe care le ocupă, dar şi din drepturile de autor. Aşa e şi în cazul celebrei actriţei de 58 de ani.

Citeste mai mult: adev.ro/qltroq
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ