spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

Avertismentul Poliţiei Române! Nu daţi curs solicitărilor din acest mesaj!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un nou atac de tip #phishing este pe cale să ia amploare în România. Poliţia Română ne atrage atenţia să nu dăm curs unor astfel de mesaje, fie că le primim prin SMS, fie prin email sau prin orice alt canal de comunicare.

Avertismentul Poliţiei Române! În mesajul respectiv, care pare trimis de Banca Comercială Română, se solicită date cu caracter personal.

Ați primit și dumneavoastră acest mesaj/mail? Sperăm că NU ați dat curs „invitației neobișnuite” de a vă introduce datele personale pe platforma respectivă. La o citire atentă a mesajului, remarcăm forma textului și încercăm să nu cădem „pradă” acestor atacuri de tip #phishing. 

Mai mult, vă rugăm să discutați cu bunicii sau persoanele dragi, care pot fi vulnerabile în fața acestor situații. Verificați cu atenție adresa expeditorului, adresa site-ului pe care ar urma să introduceți date personale și asigurați-vă că sunteți pe site-ul oficial, iar cererea este una legitimă. 

Vă invităm să trimiteți acest mesaj tuturor persoanelor vulnerabile!„, transmite Poliția Română, într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. …https://www.romaniatv.net/avertismentul-politiei-romane-nu-dati-curs-solicitarilor-din-acest-mesaj_5788828.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.