7.9 C
Vaslui
17-oct.-2021

Avertizare meteo. COD GALBEN ŞI PORTOCALIU de ploi

Meteorologii au emis, joi, o nouă avertizare meteo cod galben şi cod portocaliu de ploi abundente. Acesta este valabilă până sâmbătă după-amiază. Este vizat şi Bucureştiul.

Avertizare meteo. Meteorologii au emis cod galben de ploi însemnate cantitativ, în perioada 14 octombrie, ora 13:00 – 16 octombrie, ora 14:00.

În intervalul menționat, în Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură, va ploua pe arii extinse și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.

Notă: În regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45…55 km/h. În a doua parte a zilei de joi (14 octombrie) și în noaptea de joi spre vineri (14/15 octombrie) în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini mai mari de 1700 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. …https://www.romaniatv.net/avertizare-meteo-cod-galben-si-portocaliu-de-ploi-este-vizat-si-bucurestiul_5886718.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here