spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Avertizările de vreme rea și ploi, prelungite până sâmbătă. A nins la munte, sunt minus 5 grade la Rânca

- Advertisement -

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizările de vreme rea, până sâmbătă. Un Cod galben de vânt a intrat în vigoare în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov şi în municipiul Bucureşti. Meteorologii anunță ploi în jumătatea de nord a țării şi pe arii restrânse în rest, iar la altitudini de peste 1.500 m va ninge. Pe mai multe drumuri naționale din zona montană din județele Brașov, Sibiu și Harghita se intervine cu utilaje de deszăpezire. La Rânca temperaturile au scăzut până la minus 5 grade.

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, iar în unele zone noaptea se va forma brumă, anunţă meteorologii. Ei au emis Cod galben privind intensificări ale vântului, pentru ziua de joi, în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov şi în municipiul Bucureşti. În zonele menţionate, vântul va avea intensificări, cu rafale de 55…65 km/h şi izolat de 70 km/h.

Autoritățile intervin cu utilaje de deszăpezire în mai multe zone montane din județele Brașov, Sibiu și Harghita. „Ninsoarea a ajuns și în centrul țării! Intervenim cu utilajele de deszăpezire și materiale antiderapante pe mai multe drumuri naționale din zona montană din județele Brașov, Sibiu și Harghita. Vă rugăm să circulați cu prudență și să adaptați viteza la condițiile de trafic”, transmit autoritățile.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/meteo/avertizarile-de-vreme-rea-si-ploi-prelungite-pana-sambata-a-nins-la-munte-sunt-minus-5-grade-la-ranca-2764721

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.