2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Avion cu pasageri, dispărut. Marina din Indonezia a găsit locul prăbuşirii, fragmente din bagaje şi resturi de corpuri umane

- Advertisement -

Avion cu pasageri, dispărut. Duminică, au fost localizate semnalele despre care se crede că aparţin cutei negre, relatează BBC. Peste 10 nave au fost acum deplasate în zonă cu scafandri din marină. Anchetatorii analizează elemente despre care cred că sunt resturi de pe avion, inclusiv o roată dar şi fuselajul avionului.

Avion cu pasageri, dispărut UPDATE. Resturi şi fragmente de corpuri au fost găsite în zona unde a dispărut, în largul Indoneziei, un Boeing 737-500 al companiei Sriwijaya Air cu 62 de persoane la bord, a indicat poliţia duminică, scrie AFP.

„În această dimineaţă am primit doi saci, unul cu obiecte aparţinând pasagerilor şi celălalt cu fragmente de corpuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Yusri Yunus, pentru canalul Metro TV. Poliţia „lucrează la identificare”, a precizat el.

Avion cu pasageri, dispărut. „Am detectat semnale în două puncte, aceasta ar putea fi cutia neagră„, a declarat şeful echipei de căutare şi salvare din Indonezia, potrivit Mediafax.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Jakarta, Yusri Yunus, a declarat că au fost primite două bagaje de la echipa de căutare şi salvare.

Avion cu pasageri, dispărut

Prima geantă conţinea proprietăţi ale pasagerilor, o altă geantă conţinea părţi ce par a fi de provenienţă umană”, a declarat el reporterilor, adăugând: „Încă identificăm aceste descoperiri”.

Eforturile de căutare şi salvare au fost suspendate peste noapte, dar au fost reluate în acestă dimineaţă. Patru avioane au fost, de asemenea, desfăşurate pentru a ajuta la căutare.

Testul Covid l-a scăpat pe un pasager de la moarte

Autorităţile aeronautice din Indonezia au anunţat, sâmbătă, că au pierdut contactul cu un avion de pasageri de tip Boeing care efectua o cursă internă. Este vorba despre un Boeing 737-500 (PK-CLC) care opera zborul Sriwijaya Air SJ182 și care a dispărut de pe radar la scurt timp după ce a decolat din Jakarta spre Pontianak. Zborul transporta 59 de pasageri, inclusiv cinci copii și un bebeluș, a relatat ziarul indonezian Republika. …https://www.romaniatv.net/avion-cu-pasageri-disparut-marina-din-indonezia-a-gasit-locul-prabusirii_5176993.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.