32 C
Vaslui
29-iun.-2022

Avionul Reginei Elisabeta a II-a a fost lovit de fulger. Monarhul se afla în aeronavă în momentul incidentului

Vești tulburătoare vin dinspre Marea Britanie, Regina Elisabeta a II-a, 96 de ani, fiind implicată într-un eveniment aviatic deloc plăcut, marți, 31 mai.

Vremea instabilă a surprins echipajul avionului privat, utilizat pentru a călători de la Aberdeen la Londra, o aeronavă model Embraer ERJ-135, veche de peste 11 ani ce aparține companiei Luxaviation, din Luxemburg, înmatriculată LX-TRO.

Echipajul a ratat aterizarea

În jurul prânzului, aeroportul din Londra era în centrul unei furtuni cu ploaie torențială și grindină. Piloții deja scoseseră trenul de aterizare, aeronava fiind gata de aterizare, când un fulger a lovit în plin avionul în care era chiar Regina Elisabeta a II-a.

Echipajul a anulat aterizarea și a ridicat, de urgență, avionul la o altitudine sigură. Aceștia au ratat aterizarea, preferând să rămână în aer până când furtuna avea să treacă. Totul a durat aproximativ un sfert de oră, timp în care aeronava regală s-a rotit pe cerul Londrei…https://click.ro/actualitate/international/avionul-reginei-elisabeta-a-ii-a-lovit-de-fulger-637081.html?fbclid=IwAR2bMKQCmwIe7fV67dEcPL-OevDSg_J6easAlbgTAJTQDCZjJ5MWjlQQiRs

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here