25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Avocata unui acuzat ieșean într-un dosar de crimă organizată reclamă că anchetatorii au greșit adresa la percheziții: „Ne cerem noi scuze vecinului care a fost trezit la ora 6 dimineața!”

Un membru al Baroului Iași susține că a fost greșită adresa la perchezițiile dispuse de către procurorii DIICOT și efectuate în urmă cu 2 zile. Anchetatorii ar fi trebuit să meargă la notarul Răzvan Ionuț Costin, dar au ajuns la un vecin de-al acestuia, potrivit avocatei Amalia Mihaela Tătaru.

„Ne cerem noi scuze vecinului care a fost trezit la ora 6 dimineața cu ocazia percheziției domiciliare pentru că s-a greșit adresa, deoarece considerăm că orice greșeală trebuie asumată!”, spune avocata ieșeană.

Avocata unui acuzat ieșean într-un dosar de crimă organizată reclamă că anchetatorii au greșit adresa la percheziții. Astfel, un membru al Baroului local susține că a fost greșită adresa la perchezițiile dispuse de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași și efectuate în urmă cu 2 zile. Așadar, anchetatorii ar fi trebuit să meargă la notarul Răzvan Ionuț Costin, dar ar fi ajuns la un vecin de-al acestuia, potrivit avocatei Amalia Mihaela Tătaru. „Ne cerem noi scuze vecinului care a fost trezit la ora 6 dimineața cu ocazia percheziției domiciliare pentru că s-a greșit adresa, deoarece considerăm că orice greșeala trebuie asumată”, a precizat vineri, 26 noiembrie 2021, avocata ieșeană Amalia Mihaela Tătaru.

Avocata Amalia Tătaru: „Această metodă nu ar trebui folosită de profesioniști…”

Avocata Amalia Mihaela Tătaru a adăugat că nu este normal ca o persoană să afle din presă despre calitatea sa într-un dosar, înainte de a i se comunica de către procurori. …https://www.bzi.ro/avocata-unui-acuzat-iesean-intr-un-dosar-de-crima-organizata-reclama-ca-anchetatorii-au-gresit-adresa-la-perchezitii-ne-cerem-noi-scuze-vecinului-care-a-fost-trezit-la-ora-6-dimineata-4319302?utm_source=website&utm_medium=breaking

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here