33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Avocaţii sar în apărarea Laurei Vicol, atacată după ce a fost numită preşedinta Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor: „Laura, ca şi mine, a luptat şi luptă pentru dreptate”

După ce Laura Vicol, avocat şi deputat PSD, a devenit președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, în spaţiul public au apărut mai multe atacuri asupra acesteia, inclusiv prin informaţii din rechizitoriile unor cauze mai vechi.

Într-un mesaj postat duminică pe pagina sa de Facebook, avocata Alice Drăghici spune că un sistem întreg luptă, de ani de zile, împotriva avocaţilor penalişti care au curajul şi îndârjirea să preia dosare grele, incluzând-o pe această listă şi pe colega şi prietena sa Laura Vicol.

“Avocatii penalişti nu apără îngeri şi nici nu îşi însuşesc infracţiunile comise de cei ale căror drepturi le apără”, scrie avocata în mesajul său, reamintind că “fiecare persoană este o fiinţă umană care are dreptul fundamental la apărare”.

Alice Drăghici o dă drept exemplu pe colega şi prietena ei Laura Vicol: “Ţinta pusă pe această mamă a trei copii e dureroasă pentru oricine”. Ea spune că se încearcă acum împroşcarea cu noroi a unei cariere de 21 de ani în care niciodată nu s-a pus problema de vreo cercetare pentru lipsă de integritate.

Drăghici o laudă pe Laura Vicol, avocat şi deputat PSD, care a devenit recent noul președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. …https://www.romaniatv.net/avocatii-sar-in-apararea-laurei-vicol-atacata-dupa-ce-a-fost-numita-presedinta-comisiei-juridice-din-camera-deputatilor-laura-ca-si-mine-a-luptat-si-lupta-pentru-dreptate_6021453.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here